Ümit Özdağ, Kendisine Sert Sözlerle Yüklenen Bahçeli'ye Yanıt Verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarında yaşanan gerginlik nedeniyle bazı kişilerden destek bazı kişilerden de tepki gören Ümit Özdağ, kendisine sert sözlerle yüklenen Bahçeli'ye yanıt verdi.
Ümit Özdağ, Kendisine Sert Sözlerle Yüklenen Bahçeli'ye Yanıt Verdi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki gerginlik devam ediyor. Aralarında geçenlerden dolayı kimileri Ümit Özdağ'a destek olurken kimileri de tepki gösterdi. Ümit Özdağ'a tepki gösteren isimlerden biri de MHP Lideri Devlet Bahçeli oldu. Özdağ, Bahçeli'nin kendisine yönelik sert sözlerine yanıt verdi.

Türkiye gündeminde yer edinen Süleyman Soylu Ümit Özdağ gerginliğine ilişkin MHP Lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak 'meşrebi bulanık' ifadesini kullanmıştı. Ümit Özdağ, bir televizyona programına katıldı ve burada Bahçeli'nin sözlerine yanıt verdi.

Ümit Özdağ, Kendisine Sert Sözlerle Yüklenen Bahçeli'ye Yanıt Verdi

MEŞREBİ BULANIK DEMEK, DEMEMELİ

MHP Lider Devlet Bahçeli'nin kendisi için meşrebi bulanık demeyeceğini, dememesi gerektiğini söyleyen Özdağ: "Çünkü ben Ümit Özdağ, Sayın Bahçeli'nin adaylık konuşmasını yazan kişiyim. Babam rahmetli olmadan ağır beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda yatarken ziyaret etmesine izin verilen iki kişi var. Biri benim diğeri Bahçeli. Meşrebim çok açıktır. Sayın Bahçeli meşrebi bulanık kişiyi 2 dönem vekil yapmaz." açıklamasında bulundu.

Yine aynı programda telefonlarının dinlendiğini, kredi kartlarının takip edildiğini iddia eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu ülkede polis ve istihbaratçı yetiştirdiğini, bu insanların kendisine güvendiğini ve bilgileri de onlardan aldığını söyledi.

Ümit Özdağ, Kendisine Sert Sözlerle Yüklenen Bahçeli'ye Yanıt Verdi

DEVLET BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Devlet Bahçeli: "Türkiye'miz maksadı bulanık, meşrebi buruşuk, meselesi bunalım çıkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlık bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaşa iklimine sokulmak istenmektedir." ifadelerini kullanmış ve yapılanın pis bir kumpas olduğunu, tezgâh olduğunu, küstah bir tertip olduğunu ifade etmiş, herkesin sınırını ve yerini bilmesi gerektiğini vurgulamıştı.

Emlak365.com