Ünlü Oyuncu Necip Memili Evindeki Yüz Binlerce Liralık Hırsızlığı Böyle Çözdü!

Ünü oyuncu Necip Memili evindeki hırsızlığı ortaya çıkarması ile gündem oldu. Yüzbinlerce liralık ziynet eşyası çalışan Memili ailesi eve kamera kurarak hırsızı ortaya çıkardılar.
Ünlü Oyuncu Necip Memili Evindeki Yüz Binlerce Liralık Hırsızlığı Böyle Çözdü!

 Ünlü oyuncu Necip Memili evinde yaşanan hırsızlık olayı ve bu hırsızlığı yapanın kendi gayretleri ile ortaya çıkarılması ile gündeme geldi. Necip Memili ve Didem Memili çifti çocuklarıyla beraber İstanbul Sariyer’de bir evde ikamet ediyorlar. Ancak son dönemlerde evde değerli eşyaların kaybolması Memili çiftinin canını sıktı. Yaşanan bu hırsızlık olayının failini bulmak için bir plan yapan Necip Memili kimseye haber vermeden evin her tarafında kamera düzeneği kurdu.

KAMERA DÜZENEĞİ KURARAK HIRSIZLIĞI ÇÖZDÜ

Evde bulunan başta ziynet eşyaları olmak üzere değerli eşyaların ortadan kaybolması nedeniyle evi kameralarla takip eden Necip Memili kısa bir süre içerisinde hırsızlığı yapan kişiyi tespit etti. Bir süredir evde işlere yardım etmek için gelen kadının değerli eşyaları kovaya koyduktan sonra poşetlerle evden çıkardığını Memili çifti kamera görüntülerinde izlediler.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ!

Meydana gelen hırsızlık olayı canlarını oldukça sıkan Necip Memili ve Didem Memili çifti kamera görüntülerinin ardından soluğu karakolda aldılar. Evdeki yardımcı kadından şikayetçi olan çift zararlarının karşılanmasını talep ettiler. Bunun üzerine şikayetçi olunan yardımcı kadın Emniyet’e götürülerek ifadesi alındı. Burada savunma yapan yardımcı kadın, bahsi geçen eşyaları kendisine Didem Memili’nin verdiğini, takılardan ise herhangi bir şekilde haberi olmadığını söyledi. Yaşanan bu olay üzerine soruşturma başlatıldı.

EVDEN NELER KAYBOLDU?

Elde edilen bilgilere göre Necip Memili ve Didem Memili çiftinin evinden 3 adet pırlantalı küpe, 2 adet pırlanta yüzük, 4 adet altın kolye, 5 adet altın bilezik, lüks marka bir kadın çantası, çok sayıda değerli kıyafet çalındı. Bu eşyalara ne olduğu polis tarafından yürütülecek soruşturmanın neticesinde belli olacak. Ziynet eşyalarının satılabileceğine dair şüphe ile polis tarafından çalışma başlatıldığı bildirildi.