Ünlülerin astroloğu Kassandra'dan yeni kehanetler! Deprem, dolar, akaryakıt fiyatları!

Daha önceden dedikleri birer birer çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra yeni kehanetlerini açıkladı. 4 gün sonra yaşanacak olan güneş tutulmasına dikkat çeken Kassandra’dan deprem, dolar, akaryakıt fiyatları ve ünlüler dünyası ile alakalı yeni kehanetler...
Ünlülerin astroloğu Kassandra'dan yeni kehanetler! Deprem, dolar, akaryakıt fiyatları!

Türkiye’de oldukça tanınan astrologlar arasında bulunan ve ünlülerin astroloğu olarak nam salan Kassandra yeni kehanetlerini açıkladı. Güneş tutulmasına dikkat çeken Kassandra yıl sonuna kadar yaşanacakları tek tek sıraladı.

DEPREM OLACAK MI?

Güneş tutulmasının 25 Ekim 2022’de saat 11:58’de meydana geleceğini ve havanın açık olması durumunda Türkiye’den de izlenebileceğini söyleyen Kassandra, “1999 Marmara depremi güneş tutulmasından bir hafta sonra gerçekleşmişti. Bundan dolayı tutulma ile deprem arasında bağ olup olmadığı sorgulanıyor. Uzaysal olaylar deprem yaratmazlar. Bu konuda herkesin içi rahat olsun. Panik oluşturacak dedikodulardan uzak durulmalı.” dedi.

Depremlerin olabileceği kehanetinde bulunan Kassandra, “Güneş tutulması sırasında üç gezegen aynı sırada olacağı için Dünya üzerinde çekim gücü artacaktır. Lakin bu çekim kuvveti büyük depremlere neden olmayacak. Bunun için istihareye de yattım. Ülkemizde güneş tutulmasından önce ve sonra depremler olacak. Bu depremlerin bazıları biraz panik yaşatacak. Yurt dışında da depremler olacak. O depremler ülkemizdeki depremlere göre çok daha şiddetli olacak.” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ İSİM HAYATINI KAYBEDECEK!

Ünlüler dünyasına ilişkin de bir kehanette bulunan Kassandra, “Ünlü bir ismin daha aramızdan ayrılacağını üzülerek söylüyorum. O ünlü ismin vefat etmesi tüm Türkiye’de büyük bir üzüntüyle karşılanacak. Bunu gerçekten içim parçalanarak söylüyorum.” şeklinde konuştu.

DOLAR KURU YÜKSELECEK, MOTORİN FİYATI DÜŞMEYECEK!

Ekonomiye yönelik de kehanetlerini sıralayan Kassandra, “Dolar kurundaki önlenemez yükseliş duracak diye bekleyenler çok daha bekleyecekler. Yıl sonuna kadar dolar kuru yükselmeye devam edecek. Bununla paralel olarak A’dan Z’ye her şeye zam gelecek, fiyatlar daha da artacak. Motorin 20 TL’ye düşecek diye bekleyenler de var. Onlar da boşa bekliyorlar. Ben istiharemde motorinin fiyatının o kadar düştüğünü görmedim.” dedi.