Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı 2022 Tarihi Açıklandı! Müfettiş Yardımcısı Maaşı Ne Kadar?

Vakıfbank personel alımı 2022 ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Gişe memuru sonrasında bankanın en çok ilgi gören pozisyonu olan müfettiş yardımcısı alımı için sınav duyurusu yayımlandı.
Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı 2022 Tarihi Açıklandı! Müfettiş Yardımcısı Maaşı Ne Kadar?

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olmasının yanı sıra kamu bankası olması nedeni ile de bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan kişilerin ilgi odağı olan Vakıfbank insan kaynakları departmanı tarafından yeni sınav duyurusu yayımlandı. Vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı için beklenen duyurusunu yaptı.

Bankanın oluşan personel ihtiyaçları için düzenli olarak yayımladığı iş başvurusu ilanları arasında yer alan Vakıfbank müfettiş yardımcısı sınavı için hem başvuru tarihi hem de sınav tarihi duyurulurken adaylar için başvuru süreci başladı. Sınava girerek müfettiş yardımcısı olmak isteyen kişiler başvurularını yapmaya başlarken son başvuru tarihi ise 29 Nisan 2022 olarak ilan edildi.

VAKIFBANK MÜFETTİŞ YARDIMCISI MAAŞI 2022 NE KADAR, KAÇ TL?

Vakıfbank personeli olmak isteyen kişiler ve sınava girmek isteyen adaylar maaşları merak etmektedir. Bankalar personellerine ödedikleri maaş tutarını gizli tutmakla beraber forumlarda paylaşılan bilgilere göre Vakıfbank müfettiş yardımcısı maaşı 13 bin liradan başlıyor. Vakıfbank personellerine ödedikleri maaşın yanı sıra ek haklar ve sosyal yardımlar ile desteklerle de öne çıkıyor ve kariyer planlaması yapan kişilerin tercih etmelerini sağlıyor.

Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı 2022 Tarihi Açıklandı! Müfettiş Yardımcısı Maaşı Ne Kadar?

VAKIFBANK MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2022 PDF METNİ İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

VAKIFBANK MÜFETTİŞ YARDIMCISI SINAVI 2022 NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınavı başvurusu için adayların en geç 29 Nisan 2022 tarihine kadar kendilerinden istenilen başvuru koşullarını eksiksiz yerine getirerek başvuru formu doldurma işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar ilan edilen Vakıfbank müfettiş yardımcılığı sınav tarihi olarak ilan edilen 12 Haziran 2022 tarihinde sınava girerek işe girmek için yarışacaklar.

Haber Kaynağı: Emlak365.com