Velencia'nın Hem Golü Hem Sevinmemesi Çok Konuşuldu

Fenerbahçe Süper Lig'in ilk yarısının kapanış maçında Gaziantep FK'ne konuk oldu. Sarı lacivertli takımda Ekvadorlu golcü Enner Valencia takipçiliğini konuşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından hem Gaziantep FK'nın defans hatası hem de Valencia'nın memnuniyetsiz tavrı çok konuşuldu.
Velencia'nın Hem Golü Hem Sevinmemesi Çok Konuşuldu

Süper Lig'de sezonun ilk yarısı Gaziantep FK ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma ile kapandı. Karşılaşmanın henüz 8. dakikasında golü bulan Valencia maçın en çok konuşulan ismi oldu. Ekvadorlu golcünün hem attığı gol hem de golden sonraki tavırları sosyal medyada gündem oldu.

Gaziantep FK, sezonun ilk yarısının kapanış mücadelesinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşma adeta Fenerbahçe'nin golüyle başladı. Sarı lacivertli takım henüz 8. dakikada Enner Valencia'nın golüyle öne geçti. Ancak sosyal medyada golün yankıları büyük oldu.

Fırsatçılığını Konuşturdu

Fenerbahçe Gaziantep deplasmanında maça adeta golle başladı. Crespo topu defansın arkasına sarkmak isteyen Valencia'ya doğru göndermek istedi. Gaziantep FK defansı çok rahat pozisyonda olmasına karşın topu uzaklaştıramadı. O sırada fırsatçılığını konuşturan Valencia araya girerek topu Gaziantep ağlarına gönderdi.

Valencia'nın bu golünün ardından sosyal medyada birçok kullanıcı hem Gaziantep FK defansının yaptığı basit hatayı, hem de Valencia'nın pozisyonu sonuna kadar takip ederek golü atmasını konuştu.

Golcü Kaprisi

Sezon başında takımın başına gelen Jorge Jesus neredeyse sarı lacivertlilerin oynadığı tüm maçlara başka bir 11'le başladı. Kimse Jesus'un hangi maça hangi oyuncuyla başlayacağını kestiremiyor. Forma rekabeti yaratmak için sürekli rotasyona giden Jesus'un bu değişikliklerinden Valencia da nasibini aldı. Süper Lig'in gol kralı olan Valencia Dünya Kupasının ardından hiç ilk 11'de yer bulamadı.

Dünya Kupasında oldukça başarılı bir performans sergileyen ve grup aşamasının en çok gol atan isimlerinden biri olan Valencia'nın neden ilk 11'de yer bulamadığı ise kimse tarafından anlaşılamadı. 

Bu akşam oynanan Gaziantep FK maçında ilk 11'de başlayan Valencia, maçın henüz 8. dakikasında golü buldu. Ancak golün ardından sevinmediği gözlenen Valencia'nın mutsuz olduğu da tavırlarından açıkça belli oldu.

Gaziantep FK maçının duraklama anlarında da golü bularak takımına son saniyede galibiyeti getiren Valencia'nın 4 maçtır ilk 11'de yer bulamadığı için hocasına tavırlı olduğu söylendi. Süper Lig'de gol sayısını 15'e çıkaran Valencia, 4 de asist yaparak tam 19 gole doğrudan katkı sağladı. Sosyal medya kullanıcıları Valencia'nın ilk 11'de yer bulmak istemesini çok haklı buldu.