Vodafone Yeni İnternet Hediyesi Kampanyaları! 2021 Bedava İnternet Kazanma Yolları Nelerdir?

Türkiye'nin önemli GSM operatörlerinden birisi olan Vodafone tarafından müşterilere yönelik çok sayıda kampanya düzenlenerek bedava internet veriliyor.
Vodafone Yeni İnternet Hediyesi Kampanyaları! 2021 Bedava İnternet Kazanma Yolları Nelerdir?

Türkiye'nin önemli GSM operatörlerinden birisi olan Vodafone tarafından müşterilere yönelik çok sayıda kampanya düzenlenerek bedava internet veriliyor. Vodafone bedava internet nasıl alınır?

GSM operatörü Vodafone müşterilerine bedava internet sürprizi yapmaya devam ediyor. Vodafone müşterileri bedava internet kazanma yolları nelerdir?



Türkiye'de son dönemlerde hem bilgisayarlar, hem tabletler hem de akıllı telefonlarla internet kullanımında büyük bir yükseliş gerçekleşiyor. İnternet kotalarını dolduran bu yüksek kullanım nedeniyle internette en çok arama yapılan konuların başında bedava internet kampanyaları gelmeye başladı. Bedava internet kampanyaları ile müşterilerine sürpriz yapan Vodafone ise yeni kampanyalarını duyurdu.



Vodafone kullanıcıları internetleri bittiği zaman bu bedava internet kampanyaları ile internet keyiflerine kaldıkları yerden devam edebiliyorlar. Vodafone ile bedava internet kazanma konusunda müşterilerin çok sayıda seçeneği bulunuyor. Bu seçenekleri değerlendiren müşteriler bedava internet kullanmanın hazzını en son noktaya kadar taşıyorlar. İşte Vodafone 2021 bedava internet kullanma yolları...



VODAFONE YANIMDA UYGULAMASI İLE BEDAVA İNTERNET 2021



Vodafone aracılığı ile bedava internet kazanmanın en kolay yolu akıllı telefonlara Vodafone Yanımda uygulamasını yüklemekle başlıyor. Vodafoen Yanımda uygulaması müşterilere cep telefonlarına dair tüm işlemleri yapabilme imkanı tanıdığı gibi bedava internet fırsatı da sunuyor. Vodafone Yanımda uygulamasının içerisinde bulunan Çarkıfelek ile müşteriler haftada bir defa hediye kazanabiliyorlar. Bu hediyeler arasında bedava internet olduğu gibi cep telefonları da bulunuyor. Çarkıfelek çarkını çeviren müşteriler Vodafone'dan 1 GB ile 5 GB arasında bedava internet kazanabiliyorlar.



SEVİYORUM İNTERNETİ 3 GB BEDAVA İNTERNET 2021



Vodafone kullanıcılarının hizmetine sunulan bu yeni kampanya ile müşteriler 3 GB bedava internet kazanabiliyorlar. Bedava internet kazanabilmek için Vodafone resmi internet sitesi üzerinden “Seviyorum İnterneti” bölümüne giriş yapılması gerekiyor. Burada müşterilere bazı sorular soruluyor. Bu sorular ile müşterilerin internet kullanımına dair ölçümler yapılıyor. En sonunda ise müşterilere hediye olarak 3GB bedava internet veriliyor.



VODAFONE 4,5 SIM'E GEÇENLERE 5 GB BEDAVA İNTERNET 2021



Vodafone müşterileri 4,5 G'ye geçtiklerinden bedava internet kampanyasının avantajından yararlanabiliyorlar. Bu değişikliği yapan müşterilerin hatlarına 30 gün kullanım süreli 5 GB bedava internet yükleniyor. Bu tek seferlik bir uygulama olduğu için bir sonraki ay tekrarlanamıyor. Ancak 5 GB bedava internet de ciddi bir avantaj oluyor.



VODAFONE YANIMDA ARKADAŞINI DAVET ET 2 GB BEDAVA İNTERNET 2021



Vodafone kullanıcıları diğer Vodafone kullanıcısı olan arkadaşlarını Vodafone Yanımda uygulaması kullanmaya davet ettiklerinde de bedava internet kazanabiliyorlar. Vodafone Yanımda uygulaması içerisinde bulunan “Arkadaşını Davet Et” butonu tıklandığında bir başka arkadaşınıza davet linki gönderiyorsunuz. Bu davet kabul edilirse 2 GB bedava internet kazanıyorsunuz. Hemen hatta tanımlanan bu 2 GB internet mevcut internet kotasının üzerine ekleniyor. Ayrıca bu şekilde tek seferlik bedava internet kazanılmıyor. Ne kadar çok arkadaş daveti yapılırsa o kadar çok bedava internet kazanılıyor.



VODAFONE FATURASIZ HAT 15 GB HOŞGELDİN BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI 2021



Vodafone faturasız hat satın alan yeni kullanıcılara Vodafone tarafından Hoş geldin hediyesi veriliyor. Bu kapsamda yeni faturasız hat alan kullanıcılar 15 GB hediye internet kazanabiliyorlar. 3 ay boyunca her ay 5 GB bedava internet tanımlanan hatlarda çok ciddi bir bedava internet kullanımı imkanı sunuluyor. Bu imkandan yararlanmak isteyenlerin yeni bir faturasız hat alıp onu kullanıma açtırdıktan sonra “HEDİYE 5GB” yazarak 7000'e SMS göndermeleri gerekiyor.



Emlak365.com