Weghorst Dönemi Resmen Bitti

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Hollandalı golcüsü Wout Weghorst ile sözleşmesini feshetti. Bonservisi Burnley takımında olan golcü isim Premier Lig'in en köklü ekiplerinden biri olan Manchester United forması giyecek.
Weghorst Dönemi Resmen Bitti

Beşiktaş sezon başında Hollandalı golcü Wout Weghorst'u kiralık olarak kadrosuna kattı. Golcü oyuncu gösterdiği performansla dev takımların dikkatini çeken Weghorst, Manchester United'a gitmek için Beşiktaş ile olan kiralık sözleşmesini feshetti.

Geçtiğimiz sezon gol yollarında sıkıntı çeken Beşiktaş, aynı sorunu bu sezon da yaşamamak için oldukça başarılı bir transfere imza attı ve İngiltere'de Burnley forması giyen Wout Weghorst'u kiralık olarak kadrosuna kattı. Ancak Weghorst gösterdiği performansla dünya devi takımların dikkatini çekti. Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Weghorst'un transfer düğümü sonunda çözüldü.

Beşiktaş'ta Weghorst Dönemi Resmen Bitti

Beşiktaş'ın oynadığı Kasımpaşa maçında attığı golden sonra tribünlere veda edercesine bir gol sevinci yaşayan Weghorst, o andan itibaren spor gündemine oturdu. Yaklaşık bir haftadır gündemden düşmeyen Weghorst'un Beşiktaş ile olan kiralık sözleşmesi feshedildi. 

Manchester United'a Gidiyor

Beşiktaş'a geldiği günden itibaren üst düzey bir performans sergileyen Weghorst 2022 Dünya Kupası'nda Hollanda milli takımıyla da mücadele etti. Grup aşamasında pek fazla forma şansı bulamasa da Hollanda'nın 2-0 geride olduğu çeyrek final mücadelesinde 78. dakikada oyuna giren Weghorst, şampiyon Arjantin'e 2 gol birden atarak maçı uzatmalara götürmeyi başardı. Hollanda turu geçemese de Weghorts 78. dakikada oyuna girip maçın kaderini değiştirerek tüm dünyanın dikkatini çekti.

Cristiano Ronaldo ile yaşanan problemler ve takımdan ayrılmasının ardından bir golcü arayışına giren Manchester United, Premier Lig'e de yabancı olmayan Wout Weghorst'a talip oldu. Sezon sonuna kadar Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi bulunan golcü oyuncu için Beşiktaş'tan sözleşmenin feshi için kolaylık istedi. Beşiktaş ise bazı şartlarla oyuncunun sözleşmesini feshetmeyi kabul etti. Beşiktaş ile sözleşmesi feshedilen Weghorst, sezonun ikinci yarısında Manchester United forması giyecek.

İstanbul'dan Ayrılıyor

Dün çıkan haberlere göre Hollandalı yıldızın menajeri Beşiktaş yönetimi ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi. Görüşmelerde Beşiktaş fesih bedeli olarak bir miktar para istedi. Ayrıca Weghorst ayarında bir golcü ile anlaşmadan Weghorst'un sözleşmesini feshetmeyi kabul etmedi. 

Oyuncunun menajeri ile olan görüşmelerin olumlu sonuçlandığına dair çıkan haberlerin doğrulu da birkaç saat önce teyit edilmiş oldu. Weghorst'un sözleşmesinin feshedildiği gelen bilgiler arasında. Hollandalı yıldızın eşyalarını topladığı ve kısa süre içinde İstanbul'dan ayrılacağı söyleniyor.