Weghorst İngiltere'de İlk Röportajında Beşiktaş'ı Kötüledi

Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı ve ara transfede Manchester United'a transfer olan golcü oyuncusu Weghorst, İngiltere'de verdiği röportajda Beşiktaş'ı kötüledi. Antrenmanlardan memnun olmadığın dile getiren Weghorst, İngiltere'ye döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.
Weghorst İngiltere'de İlk Röportajında Beşiktaş'ı Kötüledi

Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı ve sadece yarım sezonda taraftarın sevgilisi haline gelen Weghorst'un sözleri siyah beyazlı camiada şok etkisi yarattı. Manchester United ile ilk maçına çıkan Hollandalı oyuncu, bir spor kanalına verdiği röportajda Beşiktaş'ta memnun olmadığı şeyler olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş aradığı golcüyü buldu derken bir anda Manchester United'a transfer olan Weghorst siyah beyazlı camiadan hüzünlü bir şekilde ayrılmıştı. Çıkıtığı son maçta attığı golün ardından taraftara sevgi gösterisinde bulunan Weghorst, İngiltere'ye gider gitmez Beşiktaş'ın arkasından konuşmaya başladı.

Gider Gitmez Kötülemeye Başladı

Beşiktaş'ta attığı goller ve samimi tavrıyla kısa sürede taraftarın gönlünü çalmayı başaran Wout Weghorst, sadece yarım sezon siyah beyazlı formayı giydikten sonra kariyerinde ciddi bir sıçrama yaşadı. Hem Beşiktaş formasıyla hem de Hollanda Milli Takımının Dünya Kupası'ndan elendiği Arjantin maçında attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Weghorst, bir anda kendini Manchester United'da buldu. 

Golcü arayışındaki kırmızı şeytanların ilgisini çeken Weghorst, İngiltere Premier Lig tecrübesi olmasından ötürü United için iyi bir alternatif haline geldi. Manchester United'dan gelen teklifi duyduğu anda taraftara sahada veda eden Weghorst'un aslında çok da mutlu olmadığı ortaya çıktı. 

Premier Lig'den Champianship'e düşen Burley'den kiralanan Weghorst, yeniden Premier Lig'e döner dönmez Beşiktaş'ta mutlu olmadığını söyledi. İngiltere'nin önemli spor kanallarından birine konuşan Weghorst, Beşiktaş'ta yapılan antrenmanların kalitesiz olduğunu ve hatta bu durumu defalarca menajerine bildirdiğini dile getirdi.

Beşiktaş ile son kez Kasımpaşa maçına çıkan ve bu karşılaşmada attığı golden sonra tribünlere giderek duygusal bir tavırla taraftara veda eden Weghorts, Beşiktaş'ta yapılan antrenmanlardan şikayetçi olduğunu söyleyerek, siyah beyazlı kulübü bu konuda yetersiz bulduğunu ifade etti.

Manchester United İle İlk Maçına 11'de Başladı

Beşiktaş'a veda ettikten sonra Manchester United ile sözleşme imzalayan Wout Weghorst, geçtiğimiz hafta takımının Crystal Palace deplasmanındaki maçına ilk 11'de başladı. Beklenen katkıyı sağlayamayan Weghorst, 69 dakikada kırmızı şeytanların teknik direktörü Eric den Hag tarafından oyundan alındı. Süper Lig'de 16 maçta 8 gol bulan Weghorst, 2 maçta 1 gol ortalaması yakalamıştı.