WhatsApp çöktü mü son dakika mesajlar neden gitmiyor Web Whatsapp neden açılmıyor girilmiyor?

WhatsApp erişim sorunu yaşanıyor. Web Whatsapp ve mobil uygulama üzerinde erişim sorunu yaşanırken hem mesajlar gönderilmiyor hem de uygulamaya girilmiyor. Peki, WhatsApp çöktü mü neden girilmiyor, ne zaman düzelir neden mesajlar ve ses kaydı gitmiyor?
WhatsApp çöktü mü son dakika mesajlar neden gitmiyor Web Whatsapp neden açılmıyor girilmiyor?

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma platformu uygulaması olan WhatsApp erişim sorunu yaşıyor. Bugün saat 10:00 itibari ile başlayan erişim sorunu ülke genelinde etkili olurken pek çok kişi mobil uygulama üzerinden gönderdikleri mesajlarda beklemeye alındığını görürken mobil WhatsApp ise bağlantı sorunu hatası veriyor. 

Bilgisayardan Web WhatsApp üzerinden uygulaması açık olan kişiler bağlantı sorunu nedeni ile uygulamadan atılırken kendi internet erişiminde sorun yaşandığını düşünmüştü. Aynı sorunun cep telefonunda da yaşanması üzerine WhatsApp çöktü iddiası gündeme geldi. Peki, WhatsApp çöktü mü, neden çöktü, ne zaman düzelir?

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN ÇÖKTÜ, SORUN NE?

Bir süre önce ücretli olacağı iddiaları ile gündeme gelen WhatsApp uygulaması saat 10:00 itibari ile erişim sorunu yaşamaya başladı. Pek çok kişi uygulamaya girdiğinde gönderdiği mesaj, resim ya da ses kayıtlarının internet erişimi olmadığında yaşandığı gibi beklemede kaldığını gördü. Web WhatsApp uygulamasında de yine beklemede kalan mesajlarda ekranı yenileyen kişiler uygulamadan çıkarıldı. 

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran sorunun yapılan paylaşımlarda pek çok şehirde milyonlarca kişinin başına geldiği görülürken bu da erişim sorunu yaşandığı ve mobil uygulamanın çöktüğü iddialarını güçlendirdi. WhatsApp tarafından konu hakkında resmi açıklama yapılmazken sorunun sadece Türkiye'de mi yaşandığı ya da genel mi olduğu konusunda da bir açıklama gelmedi. Gelişmeleri emlak365.com adresinden takip edebilirsiniz...