WhatsApp Web Çöktü Mü, Neden Girilmiyor? WhatsApp Web Tekrar Deneyiniz Sorunu!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın masaüstü sürümü olan WhatsApp Web'e bazı kullanıcılar erişim sağlayamadığını belirtiyor. WhatsApp Web çöktü mü, neden girilmiyor? İşte yanıtı.
WhatsApp Web Çöktü Mü, Neden Girilmiyor? WhatsApp Web Tekrar Deneyiniz Sorunu!

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sorunu yaşanıyor. Binlerce kişi WhatsApp'ın masaüstü uygulaması olan WhatsApp Web'e girerken '' Tekrar Deneyiniz '' uyarısıyla karşılaşınca WhatsApp çöktü mü, neden girilmiyor? araştırmaya başladı.

WHATSAPP WEB ÇÖKTÜ MÜ 24 MART?

Günlük hayatın bir parçası olan WhatsApp uygulamasında zaman zaman erişim sorunları yaşanabiliyor. Geçtiğimiz akşam saatlerinde başta WhatsApp olmak üzere bazı sosyal medya platformlarında erişim sorunu yaşanmış ancak gece saatlerinde sorun giderilerek yeniden erişime açılmıştı.

WhatsApp Web Çöktü Mü, Neden Girilmiyor? WhatsApp Web Tekrar Deneyiniz Sorunu!

Sabah saatlerinde WhatsApp'ın masaüstü sürümü olan WhatsApp Web'e giriş yapmak isteyen kullanıcılar '' Tekrar Deneyiniz '' uyarısıyla karşılaştı ve uygulamaya giriş yapamadı. Bazı kullanıcılar ise uygulamada QR kod çıkmadığı için giriş sağlayamadı. Bunun üzerine WhatsApp çöktü mü, neden girilmiyor sorularının yanıtı aranmaya başladı.

WhatsApp Web'e şu an bazı cihazlarda giriş yapılamıyor. Ancak bazı cihazlarda da sorunsuz çalışmaya devam ediyor. WhatsApp tarafından erişim sorununa ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Sorun muhtemelen güncelleme kaynaklı olabilir ve birkaç saat içerisinde eski haline dönmesi muhtemel olacak.

Öte yandan önceki gün sosyal medya uygulamalarında yaşanan erişim sorunu sonrası Bakanlıktan açıklama gelmiş, global bir erişim sorunundan Türkiye'nin de kısmen etkilendiği belirtilmişti.