Yetişen Alıyor, Stoklar Bitiyor! A-101 4 Litre Ayçiçek Yağını 49 TL'ye Satıyor!

Türkiye'de ayçiçek yağı fiyatlarına yeni zamlar yapılacağına dair iddialar güçlenirken A-101 dev bir indirim ile gündeme bomba gibi düştü. A-101 marketlerinde 4 litre ayçiçek yağı 49 TL'ye satılıyor.
Yetişen Alıyor, Stoklar Bitiyor! A-101 4 Litre Ayçiçek Yağını 49 TL'ye Satıyor!

Türkiye'de gıda fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların bir numaralı gündemi olmaya devam ediyor. Hayat pahalılığı karşısında hareket alanları oldukça daralan vatandaşlar ailelerinin geçimlerini sağlayabilmek için ucuz alışveriş imkanlarını değerlendiriyorlar. Bu konuda araştırmalarınmı sürdüren vatandaşlar aile bütçelerini sarsmadan ihtiyaçlarını karşılamanın ekonomik yollarını buluyorlar.

AYÇİÇEK YAĞINA YENİ ZAMLAR KAPIDA

Döviz kurlarında meydana gelen yükselişler özellikle ithalat kaynaklı gıda maddelerine zam olarak yansıyor. Ayçiçek yağının önemli bir kısmı da ithal edilerek Türkiye'de vatandaşların kullanımına sunuluyor. Bundan dolayı da fiyatlarda çok ciddi yükselişler aylardır gözlemleniyor. Son olarak döviz kurlarında gerçekleşen yükselişlerin ayçiçek yağı fiyatlarına yeni zam olarak yansıyacağı iddiaları her geçen gün güçleniyor.

FİYATLAR SIK SIK DEĞİŞİYOR

Marketlerde fiyat araştırması yapan vatandaşların en çok takip ettikleri ürünlerin başında ayçiçek yağı geliyor. Çok sayıda market ayçiçek yağı satışında müşterilere kota uygulayarak yalnızca 1 adet satış yapılmasına izin veriyor. Böyle bir piyasa şartından da ayçiçek yağı fiyatları sıklıkla değişiyor ve fiyatlara sürekli olarak zam yapılıyor.

A-101 4 LİTRE AYÇİÇEK YAĞINI 49 TL'YE SATIYOR

Ayçiçecek yağı fiyatlarına zam geleceği iddiaları vatandaşları endişelendirirken A-101'den sürpriz bir hamle geldi. Türkiye'de en çok mağazası olan market zinciri A-101 4 litre ayçiçek yağını 49.95 TL'ye satışa çıkardı. A-101'in online market hizmetinden de yararlanılarak satın alınabilen bu ayçiçek yağına şimdiden çok büyük bir talep gösterildi. Bazı şehirlerde A-101 stokların tükenmesi nedeniyler bu ucuz fiyatlı ayçiçek yağınının satışını yapmıyor.

Yetişen Alıyor, Stoklar Bitiyor! A-101 4 Litre Ayçiçek Yağını 49 TL'ye Satıyor!

A-101 tarafından yapılan son açıklamaya göre ise büyük talep gören ucuz fiyatlı ayçiçek yağı için tedarik sorunu olmadığı ve satışların yaygın şekilde devam edeceği ifade edildi.