Yıldız Tilbe Gayrimenkul Zengini Çıktı! İşte Tilbe'nin Dillere Destan Mal Varlığı

Dillere plesenk olan efsane şarkılara imza atan Yıldız Tilbe, emlak zengini ünlüler arasına katıldı. Sahne kıyafetleri için pahalı tercihleri olmayan yıldız yatırımını konutta değerlendiriyor.
Yıldız Tilbe Gayrimenkul Zengini Çıktı! İşte Tilbe'nin Dillere Destan Mal Varlığı

Sahne şovları, kostümleri ve açıklamaları ile her dönem olay olmayı başaran efsane şarkıların söz yazarı, bestecisi ve yorumcusu Yıldız Tilbe gayrimenkul zengini çıktı. Dillere destan olan çok sayıda ölümsüz şarkıya imza atmayı başaran Yıldız Tilbe sahne, albüm, reklam ve konser çalışmalarından elde ettiği gelirini pek çok ünlü kadının aksine sahne kıyafetleri yerine konut ve gayrimenkule yatırmayı tercih etti.

Son dönemde Gülşen ve Hande Yener başta olmak üzere kadın şarkıcılar arasında yaşanan kıyafet yarışına katılmayan Yıldız Tilbe, sahnelerden kazandığı parasını emlak yatırımı ile değerlendirerek adını gayrimenkul zengini ünlüler arasına yazdırmayı başardı. Yıllardır sanat camiası içerisinde yer alan, kendi seslendirdiği şarkıların yanı sıra pek çok ismi de şarkı sözü yazan Yıldız Tilbe gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor.

YILDIZ TİLBE'NİN MAL VARLIĞI! YILDIZ TİLBE SERVETİ NE KADAR, KAÇ EVİ VAR?

Mütevazı yaşantısı ile her zaman dikkat çekmeyi başaran Yıldız Tilbe'nin konser başına 150 bin TL gibi diğer ünlü isimlerin son derece altında bir kazanç elde ettiği belirtilirken Tilbe'inin kazancını emlak sektöründe değerlendirdiği öğrenildi. Kendisine kazancı ile Ege bölgesinin tatil cenneti Kuşadası içerisinde bir çiftlik satın alan Yıldız Tilbe İstanbul'da lüks markalı konut projelerinden 3 daire sahibi.

İzmir'de de gayrimenkul yatırımı yapan ünlü ismin burada 1 çiftlik, 2 kışlık ev ve çok sayıda arazi yatırımı yaptığı belirtiliyor. Yıldız Tilbe yatırımlarını gayrimenkul olarak yapmayı tercih ediyor.