YKS sınavına girecek binlerce öğrenci dikkat! Başvurular bugün sona eriyor

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan YKS sınavına girecek olan depremzede öğrenciler için son duyuru yapıldı. Ulaşım ve barınma desteği için son gün!
YKS sınavına girecek binlerce öğrenci dikkat! Başvurular bugün sona eriyor

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS sınavı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından depremzede öğrenciler için geçtiğimiz günlerde yeni bir duyuru yayımlandı. Bu duyuru kapsamında depremzede olup sınava girmek isteyen kişiler için yapılacak olan ulaşım ve barınma desteğinin süresinin uzatılacağı ifade edildi.

YKS'YE GİRECEK OLAN ÖĞRENİCİLERE DUYURULDU! BUGÜN SON

Konuya ilişkin ÖSYM tarafından yapılan açıklamalara göre "17-18 Haziran 2023 tarihlerinde uygulanacak olan 2023-YKS’ye ikamet ettiği sınav merkezi dışında girecek depremzede adaylara verilen ulaşım ve barınma desteği devam etmektedir. Başvurular, 15 Haziran 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.
Adaylarımızın ulaşım ve barınma ihtiyaçları (öncelikle KYK yurtları olmak üzere) Valilikler ve Kaymakamlıklar üzerinden AFAD koordinesinde karşılanmaktadır.
Ulaşım ve barınma desteği için başvurular; TC Kimlik Kartı, 2023-YKS Sınava Giriş Belgesi ve İkametgâh Belgesi ile birlikte 15 Haziran 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar Valilik ve Kaymakamlıklara şahsen yapılacaktır."
ifadeleri ile başvuruların bugün sona ereceği ifade edildi.

İhtiyaç halinde başvuru yapmak isteyen kişilerin bugün saat 18.00'a kadar başvurularını tamamlaması gerektiği ifade edildi.