Yoğun Bakıma Kaldırılan Hıncal Uluç'un Hastalığı Ne, Son Sağlık Durumu Nasıl? Hıncal Uluç Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Ünlü gazeteci ve yazar Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırıldı. Peki Hıncal Uluç’un son sağlık durumu ne? Hıncal Uluç’un hastalığı ne? Hıncal Uluç’un doktorları açıklama yaptı mı? Hıncal Uluç neden yoğun bakıma kaldırıldı? Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?
Yoğun Bakıma Kaldırılan Hıncal Uluç'un Hastalığı Ne, Son Sağlık Durumu Nasıl? Hıncal Uluç Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Türk basın dünyasının duayen isimlerinden olan Hıncal Uluç’un yoğun bakıma kaldırıldığı son dakika haberi olarak gündeme bomba gibi düştü. Ünlü gazeteci Hıncal Uluç geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Hıncal Uluç neden yoğun bakıma kaldırıldı ve son sağlık durumu ne?

HINCAL ULUÇ’UN HASTALIĞI NE, NİYE YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI?

Hıncal Uluç’un sağlık durumuna dair doktorlarından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak ünlü gazetecinin sağlık durumunu yakında dostu Sami Çölgeçen açıkladı. Sami Çölgeçen doktorlarla konuştuğunu ifade ederek, “Hıncal Bey’in durumu oldukça kritik. Doktorlar müdahale ediyorlar. Bir anda çok sayıda sorun yaşandı ve tüm bunlara müdahale ediliyor. Durumunun ağır olduğunu bizzat doktorları söylüyor.” dedi.

Hıncal Uluç’un hastalığı hakkında bilgi veren Sami Çölgeçen, “Hıncal Uluç daha önce yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir böbreğini kaybetmişti. Şimdi diğer böbreğinde de sorunlar çıktı. Bunun yanında başka sağlık problemleri de oluştu. Doktorlar yoğun bakımda müdahale ediyorlar. Ancak oldukça kritik bir süreç yaşandığını söyleyebiliriz. 60 yıllık arkadaşımın durumundan dolayı çok üzgünüm. Güzel haberler duymak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgilere göre Hıncal Uluç’un tek sağlık sorunu böbrekleri ile alakalı değil. Aynı zamanda akciğerinde de bazı sorunlar oluştu. Buna bağlı olarak kan zehirlenmesi yaşanıyor. Doktorlar tüm bu sorunlara müdahale ediyorlar.

Öte yandan Hıncal Uluç yaklaşık 3 ay önce geçirdiği ev kazası ile kalçasını kırmıştı. Bununla eş zamanlı olarak da by-pass ameliyatı olan ünlü gazeteci 8 Temmuz Cuma sabahı itibariyle yeniden yoğun bakımda tedaviye alındı.

HINCAL ULUÇ KİMDİR; NERELİDİR?

1939 yılında Kilis’te doğmuştur. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde eğitim almıştır. Türk basınının çok önemli kuruluşlarında önemli kademelerde görev yapmıştır. Spor yazıları ile oldukça büyük bir otorite haline gelmiştir. Halen daha Sabah Gazetesi’nde köşe yazarlığı ve Aspor’da da spor programı yapmaktadır. Hıncal Uluç televizyon dünyasında çok sayıda farklı içerikli programa imza atmıştır.