Yoğun bakımdaki Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakımda entübe olduğu öğrenilen Özkan Uğur hakkında yeni gelişme yaşandı.
Yoğun bakımdaki Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

Üçüncü kez yakalandığı lenf kanseri nedeni ile tedavi altına alındığı öğrenilen MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında iddialar ortaya atılmıştı.

Hastaneye girmeden önce "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…" şeklinde açıklama yapan Uğur'un entübe edildiği öğrenildi.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINDAYDI!

Geçtiğimiz gün sağlık durumu hakkında yapılan açıklamalarda ünlü müzisyenin tedavisi için beyaz kan ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra böbreklerde yaşanan sorunların da ortaya çıkışı ile birlikte entübe edildiği öğrenilmişti.

YENİ AÇIKLAMA GELDİ!

"Doktorlarının büyük gayreti ve Allah'ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur." şeklinde açıklama geldi.