Yüksek Maaşlı Emlak Sektörü İş İlanları İŞKUR'da! Lise Mezunu Olmak Yeterli

Emlak sektöründe çalışmak isteyenler için firmaların İŞKUR üzerinden yayımladıkları duyurular var. Emlak Danışmanı kadrosuna yapılacak alımlar ise yüksek maaş fırsatları sunuyor.
Yüksek Maaşlı Emlak Sektörü İş İlanları İŞKUR'da! Lise Mezunu Olmak Yeterli

Emlak sektöründe piyasalar halen durgun olsa bile bu alanda çok sayıda iş ilanı mevcut. Emlak sektörü iş ilanları başında inşaat kadrosuna yapılacak personel alımları geliyor. Birçok firma yaz dönemi öncesinde yüzlerde personel alımı için duyuru yayımladılar. Emlak sektörü için yayımlanan iş ilanlarında inşaat alanı dışında farklı seçeneklerde mevcut.

EMLAK SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI

İnşaat alanında çalışmak isteyenler için firmaların on binden fazla ilanı olan beden işçisi kadrosu bulunuyor. Bu kadronun dışında inşaat işçisi kadrosu için de yüzlerde personel alım duyurusu var. Teknik personel arayan firmalar teknisyen, tekniker ve mühendis alımları yapıyorlar. Bu kadroların dışında ayrıca ustabaşı, boyacı, şantiye şefi, bekçi gibi pozisyonlarda personel alımları yapılacak.

Bu kadrolar için maaş olanakları asgari ücret seviyesinden başlıyor işin durumu, firma ve mesleğin zorluğuna göre artıyor.

Emlak sektörü için yayımlanan iş ilanları başına ise Emlak Danışmanı kadrosu geliyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan duyurular "Emlak Ve Emlak Yönetimi Meslek Elemanı/Emlak Danışmanı" adıyla ilan edilir. Güncel duyurulara bakıldığında bu kadro için İŞKUR'da 72 kişilik alım duyurusu bulunuyor. Emlak kadrosu için yayımlanan bir diğer duyuru ise "Emlakçı/Emlak Komisyoncusu" pozisyonu. Bu kadro için ise 28 ayrı iş ilanı mevcut.

EMLAK DANIŞMANI MAAŞLARI

Yeni işe başlayan ve öğrenme aşamasında olan bir emlak danışmanı asgari ücret alır. Ancak işe başlanan sektörün gayrimenkul piyasına hakim, teknoloji ile arası iyi, meslekte etkin olan bir personelin maaşı çok yüksek seviyelere çıkabiliyor. Burada ayrıca satış alanında gösterilen prim de maaşların daha da artmasına sebeb oluyor.