ZARA ekmek reklamı nedir, neden gündem oldu? ZARA hangi ülkenin, sahibi kim?

Dünyaca ünlü marka ZARA sosyal medyada gündem oldu. Zarahaddinibil etiketiyle yapılan paylaşımlar sonrası ZARA neden gündem oldu, fotoğrafta ne var merak konusu oldu. İşte olayın perde arkası.
ZARA ekmek reklamı nedir, neden gündem oldu? ZARA hangi ülkenin, sahibi kim?

Dünyanın en büyük giyim markalarından biri olan ZARA, bugün sosyal medyada gündem oldu. Yayınladığı reklam filmi sonrasında tüm tepkileri üzerine toplayan marka, Twitter'da TrendTopic listesinin ilk sırasında yer aldı.

İnternette ZARA'ya karşı tepkilerin büyümesi sonrasında ZARA'nın reklam klibinde ne var, zara olayı nedir merak konusu oldu. İşte ayrıntılar.

ZARA olayı nedir, neden gündem oldu?

Giyim sektörünün öncülerinden biri olan ZARA, internet sitesinden satışa sunduğu deri sandaletin görselinde ekmek kullandı. Görselde, sandaletlerin arasına ekmek yerleştirilmiş olması '' ZARA ekmeği ayaklar altına aldı '' şeklinde yorumlandı.

Sandaletler ile ekmeğin üzerine basıldığı fotoğrafın sosyal medyada yayılmasıyla tepkiler büyüdü. Kullanıcılar bu durumu büyük bir saygısızlık olarak algıladı ve Twitter'da #Zarahaddinibil etiketi altında tepkilerini dile getirdikleri binlerce paylaşım yaptılar.

Ünlü isimler de tepki gösterdi

Sosyal medyada infiale yol açan fotoğraf sonrasında ünlü isim Yıldız Tilbe'den de paylaşım gecikmedi. Tilbe, yaşanan skandala sessiz kalmayarak '' Allah size o ekmeğin kırıntısını nasip etmesi. Kapansın ZARA kendi memleketine gitsin. Nimet sizi çarptı. Dünada ve ülkemizde o kadar aç ve muhtaç varken, ekmeğe bu hakaret nasıl yapılır? Allah sorsun, alçaklar '' ifadelerini kullandı.

Diğer Twitter kullanıcıları ise bir daha ZARA'dan alışveriş yapmayacaklarını, böyle bir saygısızlık karşısında ZARA'ya para kazandırmayacaklarını belirttiler.

ZARA ekmek reklamı nedir, neden gündem oldu? ZARA hangi ülkenin, sahibi kim?

ZARA kimin, hangi ülkenin?

Dünyada binlerce şubesi olan ve en bilinen markalar arasında yer alan ZARA, İspanya merkezli bir şirkettir. Sosyal medyada olay yaratan görüntü sonrasında markadan henüz bir açıklama yapılmadı.

Babalar Günü ne zaman, bugün mü 2022? Babalar Günü ayın kaçında?