Zerrin Özer 'Beni Kimse Bir Yere Getirmedi' Diyerek Vasiyetini Açıkladı!

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, katıldığı bir televizyon programında vasiyetini açıkladı. Özer, 'Beni kimse bir yere getirmedi' diyerek sitem etti.
Zerrin Özer 'Beni Kimse Bir Yere Getirmedi' Diyerek Vasiyetini Açıkladı!

Türk pop müziğinin usta ismi Zerrin Özer, köpeğinin vefat etmesi ardından ortalıktan kaybolmuş ve kabuğuna çekilmişti. Uzun süre sonra bir televizyon programına katılan Özer, bugünlere kolay gelmediğini belirterek vasiyetini açıkladı.

ZERRİN ÖZER VASİYETİNİ AÇIKLADI!

Katıldığı televizyon programında konuşan Zerrin Özer vasiyetini açıklayarak, öldükten sonra kimsenin ' Zerrin'i anma gecesi ', ' Zerrin filmi ', Zerrin şarkıcı okulu ' gibi şeyler yapmasını istemediğini, yaşarken görmediği şeylerin öldükten sonra bir anlam ifade etmeyeceğini söyleyerek '' Ben vefat ettikten sonra benim adımdan kimseni faydalanmasını istemiyorum. Çünkü Zerrin Özer'i kimse bir yere getirmedi '' dedi.

Zerrin Özer, bu çıkışı hayatını kaybettikten sonra popüler kültürün malzemesi olan Bergen ve Dilberay gibi isimlerin filmlerinin yapılmasına yoruldu. Özer, hayattayken görmediği değerin öldükten sonra da gösterilmemesini ve bu sayede başkalarının kendi üzerinden prim yapmasını istemediğini belirtiyor.

Zerrin Özer 'Beni Kimse Bir Yere Getirmedi' Diyerek Vasiyetini Açıkladı!

ZERRİN ÖZER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Pop müziğinin usta ismi Zerrin Özer, 4 Kasım 1957 tarihinde dünyaya gelmiştir. 64 yaşındaki sanatçı, 70'li yılların popüler sanatçılarından Tülay Özer'in kardeşidir. Ankara'da doğan ve büyüyen Özer, 1975 yılında katıldığı TRT yarışmasında birinci olmuş ve müzik kariyerini bu birincilikle başlatmıştır. Çıkardığı şarkılar ile 80'li ve 90'lı yıllara damga vuran Özer, 2019 yılında kendisinden yaşça küçük olan Murat Akınca ile evlenmiş ancak eşi hakkında ortaya atılan dolandırıcılık ve Adnan Oktar bağlantısı olduğu iddialarıyla boşanma kararı almıştı