Ziraat Bankası'ndan tüm emeklilere 1.500 TL market parası desteği! Emekliye ek ödeme

Ziraat Bankası emekli maaşı müşterisi olan kişilere yeni müjde açıklandı. Emeklilere 1.500 TL market parası desteği başladı!
Ziraat Bankası'ndan tüm emeklilere 1.500 TL market parası desteği! Emekliye ek ödeme

Ziraat Bankası'ndan tüm emeklilere 1.500 TL market parası desteği! Emekliye ek ödeme - Milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi son dakika geldi. Ziraat Bankası emekli maaşı müşterisi olan kişiler için yeni kampanyasını duyurdu. Kampanyaya katılan emeklilere ek ödeme yapılacak. Ek ödeme kapsamında emeklilere 1.500 liraya varan tutarda bankkart lira yüklenecek. İşte kampanyanın detayları...

ZİRAAT BANKASI MAAŞ MÜŞTERİSİ OLAN KİŞİLERE EK ÖDEME YAPACAK!

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada bankanın maaş müşterisi olan emeklilere market alışverişlerinde toplam 1.500 liraya varan tutarda bankkart liranın hediye olarak kartlarına yükleneceği ifade edildi. 1 Ağustos tarihi itibariyle başlayan kampanyada son başvuru tarihi ise 31 Ağustos olarak açıklandı. Kampanya koşulları ise şu şekilde sıralandı:

  • Kampanyadan emekli maaşını Bankamızdan alan Bankkart müşterilerimiz yararlanabilecektir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için işlem öncesinde Bankkart Mobil'den, bankkart com tr'den veya M1500 yazıp 4757 'ye SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.
  • Kampanyaya katılan emekli maaşını Bankamızdan alan Bankkart müşterilerimiz, kampanya dönemi içerisinde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Market sektöründe yer alan Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları her 750 TL ve üzeri alışverişlerinde 75 TL, toplam 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

ziraat-kampanya.jpg

Yukarıda yer alan koşulları yerine getiren Ziraat Bankası maaş müşterisi olan kişiler 1.500 TL ek ödeme olarak bankkart lira kazanacaklar. Bankamatik kartı olanlara bu karta kredi kartı olanlara ise kredi kartlarına bankkart lira olarak kazanılan para puanlar yüklenecek. Emekli maaşı olan kişiler bir sonraki alışverişlerinde bu liraları kullanarak bedava alışveriş yapmış olacaklar. Ay sonunu getirmekte zorlanan emekliler 1.500 TL ek ödeme alarak bir nebze de olsa market alışverişlerinde rahatlarken yükselen fiyatlar sonrasında alışverişlerini ucuza getirmiş olacaklar.

Genel Yayın Yönetmeni