1.29 faiz ve 72 ay taksit seçeneğiyle konut sahibi olun! Bu ilde yaşayanlar fırsatı kaçırmasın

Konut projeleri yakından takip ediliyor. Konut projelerine olan ilgi sürerken yeni projelerde düşük faiz ve vade seçenekleri de dikkati çekiyor. Açıklanan bir yeni proje daha 4 farklı ödeme seçeneği ile ev sahibi olmak isteyenlere duyuruldu.
1.29 faiz ve 72 ay taksit seçeneğiyle konut sahibi olun! Bu ilde yaşayanlar fırsatı kaçırmasın

Konut fiyatlarının yükselişini sürdürmesi ve kredi faizlerinin artması ile birlikte konuta olan talep düştü. Konut sahibi olmak için gün sayan vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını yüksek faizler nedeniyle gideremezken sıfır konutta düşük faiz imkanı açıklandı.

Pek çok yeni konut projesinde düşük faizli kredi desteği sağlanırken Sur Yapı Cevher Ümraniye projesi duyuruldu. Ev sahibi olmak isteyenlere 4 farklı ödeme seçeneği sunulan projede satılığa çıkan konut tipleri ve ödeme detayları da belli oldu.

SUR YAPI CEVHER ÜMRANİYE PROJESİNDE ÖDEME SEÇENEKLERİ NEDİR?

Sur Yapı Cevher Ümraniye projesi İstanbul Finans Merkezi’ne yakın konumda, İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilecek. Sur Yapı'nın projesi konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam vadettiğini ifade ederken Sur Yapı Cevher Ümraniye'de 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

ekran-goruntusu-2024-06-26-153230.png

Projede yer alan 1 oda 1 salon konutların büyüklükleri 64 metrekare olarak tasarlanırken, 2 oda 1 salon konutların alanları ise 97 metrekare ile 105 metrekare olarak alıcısına sunuluyor. Projede konut teslimlerinin 24 ay içinde yapılması planlanırken içerisinde havuz, fitness, sauna ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatıyı da bulunduruyor.

ekran-goruntusu-2024-06-26-153237.png

Sur Yapı Cevher Ümraniye projesinden ev sahibi olmak isteyenlere 4 farklı ödeme seçeneği ile 2 yıl ödemesiz, 72 ay taksit ve 1.29 faiz oranı imkanı sağlanıyor. Projede yer alan 1+1 evlerin fiyatları 9 milyon 600 bin liradan başlıyor.

ekran-goruntusu-2024-06-26-153243.png

Proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yollarına ve boğaz hattına da yakın konumda inşa ediliyor.