Ankara SMD Life yarısı peşin kalan taksitle satışta

Ankara'da konut projeleri büyük bir hızla yükselmeye devam ederken SMD Life konut projesi için yarısı peşinat kalanı 6 ay taksitle satışa çıktı.
Ankara SMD Life yarısı peşin kalan taksitle satışta

Ankara'da çok sayıda konut projesini hayata geçiren SMD İnşaat tarafından hayata geçirilen SMD Life konut projesi için yeni kampanyasını duyurdu. Elde kalan son konutlar için yarısı peşin kalan tutar ise 6 ay taksitle ödeme imkanı ile satış başladı. Toplam 43 konutun üretildiği projede 1+1 daire, 2+1 daire, 3+1 daire ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor.

ANKARA SMD LİFE KONUT PROJESİNDE SON DAİRELER SATIŞTA!

Keçiören'de satılık konut projeleri arayan kişiler için üretilen Ankara SMD Life konut projesi protokol yolu üzerinde yer alıyor. Merkezi konumu, önemli lokasyonlara olan yakınlığı ile dikkat çeken proje aynı zamanda toplu ulaşım araçlarına da yürüme mesafesinde yer alıyor.

Projede yer alan dairelerin satış fiyatları ise özel indirimli seçeneklerle müşterilere yarısı peşin kalan tutar ise 6 ay taksitle olacak şekilde sunuluyor. Son kalan daireler satıldığı için satış ofisi tarafından özel fiyatlarda verilebiliyor. Ankara'da konut projeleri tüm hızı ile devam ederken ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler son dönemde yeniden konut projelerine yönelmişlerdi.

Genel Yayın Yönetmeni