Ankara'da havalimanı merkez üniversiteye açılan kapı! 1+1 2+1 rezidans sıfır faizle satışa çıkıyor

Deprem felaketi sonrası Başkent Ankara göç alan bir kent haline gelmeye başladı. Ankara'daki konut talebinin karşılanması için yeni projelere imza atılırken kentte inşa edilecek olan bir rezidans ilk fırsatını duyurdu.
Ankara'da havalimanı merkez üniversiteye açılan kapı! 1+1 2+1 rezidans sıfır faizle satışa çıkıyor

Başkent Ankara, 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından göç alan bir kent haline geldi. Ankara hızla gelişmeye ve kalabalıklaşmaya devam ederken bir yandan da artan nüfusun barınma ihtiyacını son trendlere göre inşa edilen yeni konutlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara'da devam eden pek çok inşaat, birbirinden farklı ihtiyaçların karşılanması amacıyla hitap edeceği kitleleri oluşturmaya devam ederken kentte yükselecek bir rezidanstan da ilk haberler geldi.

Başkent Ankara'da inşa edilen konutlar artık bir yaşan alanı olarak tasarlanırken küçük ve kalabalık ailelere hitap eden seçenekleri ile satışa sunulmaya devam ediyor. Bu çerçevede kentte Sandiego Rezidans projesi de alıcısına sunulmaya hazırlanıyor.

ANKARA SANDİEGO REZİDANS YARISI PEŞİN, YARISI SIFIR FAİZ 12AY TAKSİTLE SATILACAK

Ankara Sandiego Rezidans'ın satışa çıkacağı duyuruldu. Firmadan yapılan duyurularla yeni projenin ilk detayları da ortaya çıktı. Buna göre Ankara Sandiego Rezidans, yarısı peşin yarısı sıfır faiz koşuluyla 12 ay taksit imkanıyla konut satışı yapıyor.

ankarada-rezidans-yukselecek-havalimani-merkez-universiteye-acilan-kapi-sifir-faizle-satisa-cikiyor.jpg

Sandiego Rezidans'ta konut fiyatları ve konut tipleri merak edilirken merak edilen ilk ayrıntılar da belli oldu. Protokol yolunun yanı başında, tatil köyü konseptinde inşa edilen Sandiego Rezidans, Ankara'nın Pursaklar ilçesinde inşa ediliyor. Sandiego Rezidans 3 bin 300 metrekare proje alanında toplam 92 konuttan oluşurken 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile satışa sunuluyor.

ekran-goruntusu-2024-06-24-120946.png

Sandiego Rezidans'ta 1+1 daireler 55 metrekare, 2+1 daireler ise 75 metrekaren oluşurken şehrin gürültüsünden uzakta huzurlu bir yaşam alanı vadediyor. Firma, modern mimarinin baz alındığını ve dinamik sosyal alanlarıyla lüks ile konforu bir araya getirmeyi hedeflediğini belirttiği projede sosyal donatıların da yer alacağı ifade edilirken fitness alanı, spa merkezi, tenis kortu, açık kapalı yüzme havuzu, restoran, vitamain bar, açık ve kapalı otopark bulunduğu belirtildi.

ekran-goruntusu-2024-06-24-121042.png

ANKARA PURSAKLAR SANDİEGO REZİDANS KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Sandiego Rezidans'ın Esenboğa Havalimanı'na 3 dakika, Kızılay'a 18 dakika, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne 7 dakika uzaklıkta konumlandığı ifade edilirken Pursaklar ilçesinde bulunan yapı, 1+1 ve 2+1 konut tipleri ile satışa sunuluyor.

ekran-goruntusu-2024-06-24-122418.png

1+1 konutların fiyatları 2 milyon 300 bin liradan başlarken proje sıfır faiz ve 12 ay taksit imkanı ile satışa sunuluyor. Yapım aşamasında olan projenin 2025 yılında teslimatı planlanırken fiyatların da aylık olarak maliyetlere göre güncellenebileceği ifade ediliyor.