Ankara'dan sıfır konut müjdesi! Yüzde 50 peşinatla 1+1 2+1 3+1 konut sahibi olacaksınız

Başkent Ankara, özellikle yaşanan deprem felaketi sonrası göç alan bir il haline geldi. Ankara'da sıfır konutlar yükselmeye devam ederken bir ilçede daha uygun taksit ve peşinatlarla 3+1'e kadar konut sahibi olma imkanı verildiği bildirildi.
Ankara'dan sıfır konut müjdesi! Yüzde 50 peşinatla 1+1 2+1 3+1 konut sahibi olacaksınız

Türkiye'de konut satış fiyatlarında yaşanan yükseliş grafiği ve kredi faizlerindeki artış satış rakamlarını düşürdü. Geçtiğimiz yıllara göre konut satış rakamları düşerken gayrimenkul sektöründe yaşanan daralma endişesi de sık sık dillendirilmeye başladı.

Gayrimenkul sektöründe birbirinden farklı kampanyalar devam ederken sıfır konuta olan teşvikin artırılması da sektör temsilcilerinin yeni hedefleri arasında yer alıyor. Özellikle 6 Şubat 2023 yılında meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından yoğun göç alan Başkent Ankara'da konuta olan talep yükseldi. Ankara'da sıfır konut inşası devam ederken Çankaya ilçesinden yeni konut müjdesi de geldi.

SMD LİFE ÇANKAYA'DA YÜKSELİYOR: YÜZDE 50 PEŞİNAT 6 AY VADE İMKANI SUNULACAK

Yeni konut projeleri araştırılmaya başlanırken sıfır konutlarda çeşitli kampanyalara yer verilmiş ve kredi desteği sağlanmıştı. Bu çerçevede yeni konut projeleri ile dikkati çeken Ankara'da SMD İnşaat tarafından Ankara Çankaya'da hayata geçirilen projenin de detayları duyuruldu. SMD Life'ta yüzde 50 peşinat 6 ay vade imkanı ile satışlarına devam ederken projede konut sahibi olmak isteyenler 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri ile karşılaşıyor.

ankaradan-sifir-konut-mujdesi-yuzde-50-pesinatla-11-21-31-konut-sahibi-olacaksiniz.jpg

Ankara SMD Life projesi 4 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilirken toplamda 43 adet konutun yer aldığı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. SMD Life'da güncel konut fiyatları ise şöyle;

1+1 konutların fiyatları 3 milyon 300 bin TL,
2+1 konutların fiyatları ise 3 milyon 300 bin TL,
4+1 konutların fiyatları ise 7 milyon 790 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede sosyal donatı olarak açık ve kapalı otopark, çocuk oyun parkı ve 7 gün 24 saat izlenen kamera sistemi de yer alıyor.