Bu ilde ev sahibi olacaksınız! 66 metrekare 1+1 konutlar yeni yaşam alanı olacak

Yeni konut projeleri hızla devam ederken hayata geçirilen projeler ilgi çekmeye devam ediyor. Yeni konutlarda kampanyalar devam ederken bir ilimizde daha 1+1 konutların yaşam alanı olarak inşa edildiği ifade edildi.
Bu ilde ev sahibi olacaksınız! 66 metrekare 1+1 konutlar yeni yaşam alanı olacak

Ülkemizde konut fiyatları yükselişlerini devam ettirirken konut kredisi fiyatları da yükseldi. Konut kredisindeki yüksek faizler nedeniyle konuta olan talep düştü. Konut fiyatlarının yükselişleri devam ederken sıfır konutta olan talebin azalması ile beraber kampanyalar da duyurulmaya devam ediyor.

Hayata geçirilen projeler devam ederken 4A Grup İnşaat tarafından Ankara Çankaya'da yükselen Era Kule Çukurambar satışa çıktı. Era Kule Çukurambar'da konut fiyatları ve proje detayları merak edilirken detaylar belli oldu.

ERA KULE ÇUKURAMBAR 1+1 SEÇENEKLERLE SATIŞA ÇIKTI

Era Kule Çukurambar, 4A Grup İnşaat tarafından Çankaya'da inşa edilirken tek blok halinde inşa edilen proje toplam 7 bin 326 metrekare alana sahipken toplam 103 konuttan oluşan projedeki tüm konutlar 1+1 olarak inşa ediliyor. Şehir manzarasına sahip olan Era Kule Çukurambar projesi 1+1 olarak inşa edilirken proje sosyal alanları bakımından da yaşam alanı vadediyor.

ekran-goruntusu-2024-06-29-134755.png

Era Kule Çukurambar projesinde sosyal alanlarda çocuk oyun alanı, her daireye oda sayısı kadar otopark, 7 gün 24 saat güvenlik, kameralı çevre güvenlik sistemi, kapalı spor salonu, resepsiyon hizmeti ve kartlı geçiş sistemi, jeneratör sistemi, yangın söndürme sistemi yer alıyor. Projenin inşaat çalışmalarına yeni başlanmış olup teslimlerin Haziran 2026 tarihinde yapılması planlanıyor.

ERA KULE ÇUKURAMBAR KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Era Kule Çukurambar projesi toplam 103 konuttan oluşurken tamamı 1+1'lerden oluşan daireler 66 metrekare büyüklüğünde inşa edilirken 1+1 dairelerin fiyatları 9 milyon 890 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ödeme seçenekleri ve güncel kampanyalar hakkında firmadan bilgi alabilirsiniz.