Bursa'da sıfır konut projeleri fiyatları düşüşe geçti

Bursa'da satılık konut projeleri için Ağustos ayı ilanları yayımlanmaya devam ederken talebin düşmesiyle fiyatta da düşüş başladı.
Bursa'da sıfır konut projeleri fiyatları düşüşe geçti

Konut fiyatlarında başlayan yükseliş özellikle de büyük şehirlerde etkisini gösterirken Bursa'da konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yer almıştı. Bursa'da özellikle de sıfır konut projelerinin fiyatları cepleri yakarken beklenen indirim haberi son dakika duyuruldu. Sıfır konut projelerinin satış fiyatları düşüşe geçti.

SIFIR KONUT PROJESİ ALMAK İSTEYENLERE MÜJDE! DÜŞÜŞ BAŞLADI...

Sıfır ev sahibi olmak isteyen kişiler konut projelerini araştırmaya devam ederken sonunda beklenen güzel haber geldi. Konut kredisi faiz oranları ve ev fiyatlarında yaşanan yükseliş vatandaşın cebini yakarken konuta olan talebi de düşürmüştü. Yatırım için konut almak isteyen kişiler yükselen mevduat faiz oranları sonrasında bu tarafa dönerken oturmak için ev almak isteyen kişilerde yükselen fiyatlar nedeniyle konuta erişemez hale gelmişti.

Talebin düşmesinin ardından konut fiyatlarında da beklenen düşüş başladı. Bursa'da konut fiyatlarında düşüş yaşamdığı gözlenirken sıfır konut projeleri için ayrıca firmalar kendi bünyelerinde taksitle satışa başladı. Bazı firmalar bankadan daha düşük faiz oranlarıyla satış yaparken bazı firmalarda ise peşin ödemeye ekstra indirimler yapılıyor.

Genel Yayın Yönetmeni