Çanakkale konut projeleri! Kent Anatolia'da 1+1, 2+1, 3+1 konutların satışı sürüyor!

Gayrimenkul yatırımının parlayan yıldızlarından olan Çanakkale’de kent Anatolia konut projesi ile 105 konutluk komplekste satışlar devam ediyor.
Çanakkale konut projeleri! Kent Anatolia'da 1+1, 2+1, 3+1 konutların satışı sürüyor!

Türkiye’de konut projeleri her zamankinden daha fazla kıymetli hale geldiler. Konut sektöründe meydana gelen daralma yeni konut projelerini vurdu. Konut arzı azalırken konut talebi yüksek kalmaya devam ediyor. Bundan dolayı da konut projelerindeki konutlar için yüksek talepler gösterilmeye devam ediliyor.

Gayrimenkul yatırımlarında oldukça büyük bir ilgi ile karşılaşan Çanakkale’de konut projeleri araştırılıyor. Çanakkale Merkez’de yeni konut projeleri oldukça büyük bir öneme sahip olabiliyor. Kentin merkezinde yeni imara pek de imkan sağlanmıyor. Bundan dolayı başlayan konut projelerine çok büyük bir ilgi gösteriliyor. Bu projelerden birisi de Kent Anatolia oldu.

KENT ANATOLİA KONUT PROJESİ BİLGİLERİ

Çanakkale Merkez’de yapılan konut projesi olan Kent Anatolia’nın Bidri İnşaat’ın projesi olduğu açıklandı. Projenin şu anda inşaat aşamasında olduğu bildirildi. Firmanın bilgilendirmesine göre Kent Anatolia’da konut teslimleri 2025 yılının son çeyreğinde yapılacak. Proje kapsamında toplamda 105 konutun inşa edileceği bildirilirken bu konutların 1+1, 2+1 ve 3+1 konseptlerinde olacağı belirtildi.

Kent Anatolia projesinde 28 adet 1+1, 49 adet 2+1 ve 28 adet de 3+1 konut inşa ediliyor. Ayrıca proje içerisinde 7 adet de ticari alan bulunuyor. Tek bloktan oluşan projede modern mimari dikkat çekiyor. Projenin lokasyonu da oldukça cazip bulunuyor. Kent Anatolia’nın otogara 800 metre, Çanakkale Havaalanı’na 2,5 km, 18 Mart Üniversitesi’ne 3,5 km, Şehitler Abidesi’ne 30 kilometre uzaklıkta olduğu bildirildi.

FİYATLAR NE KADAR?

Çanakkale’de yapımı süren Kent Anatolia’da konut satışları devam ediyor. Ancak fiyatlarda meydana gelen değişkenlikten dolayı güncel fiyatların ilgili firmadan öğrenilmesi gerekiyor. Mart 2024 döneminde projede 1+1 konutlar 2,250.000 TL’den, 2+1 konutlar 3.350.000 TL’den ve 3+1 konutlar da 5.495.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyordu. Bu fiyatların şu anda bir miktar daha yükselmiş olması bekleniyor.