Emlak Konut GYO'dan Ankara'da 60 ay taksitle hemen teslim konut projesi!

Ankara'da hemen teslim konut projeleri arayan kişilere yönelik olarak Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi Konut Projesi ile güzel bir alternatif sundu. 60 ay taksitle satış başladı.
Emlak Konut GYO'dan Ankara'da 60 ay taksitle hemen teslim konut projesi!

Emlak Konut GYO'dan Ankara'da 60 ay taksitle hemen teslim konut projesi! - Türkiye'de konut fiyatlarının en pahalı olduğu iller sıralamasında ikinci sırada yer alan Ankara'da Emlak Konut GYO hemen teslim konut projesi için beklenen satış duyurusunu yayımladı. Saraçoğlu Mahallesi projesinde yer alan son konutlar için hemen teslim satış kampanyası başlatıldı.

SARAÇOĞLU MAHALLESİ EMLAK KONUT GYO KONUT PROJESİ!

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamada hemen teslim olarak sıfır konut satışı yapılacağı açıklanırken projede isteyen kişilere taksitle satış imkanı da sunulacağı belirtidi. Taksitle ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak olarak Emlak Konut GYO yüzde 30 peşinat verilmesi koşuluyla yüzde 1,59 vade farkı ile 60 ay vadeli satış seçeneği sundu.

saracoglu-projesi.jpg

SARAÇOĞLU MAHALLESİ PROJESİ KONUT FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan konut projesi için belirlenen satış fiyatları için Emlak Konut satış ofisi tarafından bilgi veriliyor. Projede elde kalan konutlar için uygun fiyatlar sunulurken proje ilk açıklandığı dönemde en ucuz daire fiyatı 6.7 milyon TL ve en yüksek daire fiyatı ise 14.7 milyon TL olarak ilan edilmişti. Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi konut projesi satış ofisi ve Emlak Konut GYO müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden satış fiyatları hakkında güncel bilgiyi edinebilirsiniz...

Genel Yayın Yönetmeni