Emlak Konut'tan İstanbul Çekmeköy Kışlasına 2.114 konutluk proje

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yeni konut projeleri peş peşe açıklanmaya devam ederken bunlardan biri de Çekmeköy Kışlası için duyuruldu.
Emlak Konut'tan İstanbul Çekmeköy Kışlasına 2.114 konutluk proje

İstanbul 3. Kolordu Komutanlığı Çekmeköy Kışlası'nda bulunan alanda yapılacak olan yeni konut projesi için ilk detaylar kamuoyuna açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ iştiraki olan Emlak Konut tarafından 2 bin 114 konut üretileceği açıklarken bunlar arasında yer alan 456 konutu kapsayan etap için çalışma başlatıldı.

EMLAK KONUT ÇEKMEKÖY KIŞLASI KONUT PROJESİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ iştiraki olan Emlak Konut tarafından İstanbul 3. Kolordu Komutanlığı Çekmeköy Kışlası'nda bulunan alanda yapılacak olan projede ilk etapta 456 konut üretilecek.

2027 senesinin ilk yarısında bitirilmesi planlanan konut projesinde 23 bin 849 metrekarelik alanda 7 blokta yükselecek olan 456 konut ve 479 adet açık otopark alanı yer alacak. Projenin bu etabında toplamda 1300 kişinin yaşamasıplanlanıyor. Hatırlanacağı üzere konut projesi daha önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından projeye Çevresel Etki Değerlendirmesi ÇED raporuna gerek yoktur raporu verlimesi nedeniyle gündeme gelmiş ve konuşulmuştu.

Genel Yayın Yönetmeni