İstanbul'da şimdi al 2025'te öde konut projesi! Modernyaka Ege Yapı nerede?

İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere aradıkları proje duyuruldu. Şimdi al 2025'te öde fırsatı ile Modernyaka Ege Yapı satışları sürüyor...
İstanbul'da şimdi al 2025'te öde konut projesi! Modernyaka Ege Yapı nerede?

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrasında vatandaşlar alımlarına ara vermek zorunda kalırken sıfır konut projelerinde beklenen kampanyalar peş peşe açıklandı. Bunlardan biri de İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen kişiler için açıklanan Modernyaka Ege Yapı projesi olarak öne çıktı. İşte projenin merak edilenleri...

MODERNYAKA EGE YAPI NEREDE?

Türkiye'nin dev projelerine komşu konumda yükselen Modernyaka Ege Konut Projesi TEM Otoyoluna 1 dakika, Kanal İstanbul Projesine 5 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu'na 10 dakika ve İstanbul Havalimanı projesine ise 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. İstanbul'un en değerli bölgelerinden birinde yükselen proje konumu ile yatırımlık konut projesi arayan kişilere de hitap ediyor.

19 bin 538 metrekarelik dev bir alana kurulu bulunan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipinde üretilen toplam 515 bağımsız bölüm yer alırken kuleler ise 12, 18 ve 25 katlı bloklar halinde yükseliyor. Panaromik göl manzarası ve bol yeşil alanı ile şehrin göbeğinde ancak şehirden uzak bir yaşam vadeden projede satışlar ise kampanyalı olarak devam ediyor.

ege-yapi.jpg

Düzenlenen kampanyada 1,99 faiz oranı ile 36 ay vadeli satış yapılırken kampanyalı satışlar hakkında bilgi konut satış ofisi üzerinden veriliyor. İstanbul'da son dönemde düşen konut satışları sonrasında sıfır konut projelerinin kampanyalı satışları başlamıştı.

Genel Yayın Yönetmeni