KİPTAŞ İstanbul'a iki yeni proje daha inşa edecek

İstanbul'da yaşayan vatandaşların KİPTAŞ'ın konut projelerini yakından takip ediyor. KİPTAŞ projelerine olan ilgi devam ederken kentte 2 yeni projenin daha kazandırılacağı ifade edildi.
KİPTAŞ İstanbul'a iki yeni proje daha inşa edecek

Mega Kent İstanbul'da hayata geçirilen konut projeleri takip ediliyor. Konut projeleri hayata geçirilmeye devam ederken İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİPTAŞ) yeni projelerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

KİPTAŞ'ın İstanbul'un Eyüpsultan ve Sultangazi projelerinde çalışmalar tam gaz devam ederken bir yeni açıklama daha geldi. KİPTAŞ'ın Sultangazi ve Eyüpsultan ilçelerinde inşa ettiği iki yeni projesi için çalışmalar devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt önemli açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ PROJELERİ İNŞASI DEVAM EDİYOR

KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt, söz konusu projelerin kentsel dönüşümde hızlı çözümün önemli bir örneği olacağının altını çizdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projeleri ile ilgili çalışmalara devam ederken Sultangazi ve Eyüpsultan’daki iki yeni proje için düğmeye basıldı. KİPTAŞ, projelerin inşaat çalışmalarına da başlarken KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt, resmi X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "#Sultangazi ve #Eyüpsultan’daki bu konutlar kentsel dönüşümde hızlı çözümün önemli bir örneği olacak. Vatandaşlarımız güvenli yaşama kısa sürede kavuşacak." ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2024-06-27-183017.pngRezerv konut yapım çalışmaları sürerken İstanbullular da bu projeleri takibe devam ediyor.