Sağlık çalışanlarına özel konut projesi duyurusu yapıldı

Sağlık çalışanlarının konut ihtiyacını karşılamak üzere yeni projeler hayata geçirilmeye devam ediyor. Son olarak Eskişehir'den sağlık çalışanları için konut projesi müjdesi geldi.
Sağlık çalışanlarına özel konut projesi duyurusu yapıldı

Barınma ihtiyacına ilişkin projeler geliştirilmeye devam ederken yeni konut projeleri duyuruluyor. Konut projeleri duyurulmaya devam ederken sağlık çalışanlarının barınma ihtiyacı için pek çok kentte yeni projelerin hayata geçirileceği ifade edilmişti. Bu çerçevede Eskişehir Sağlık-Sen Şubesi'nden yeni bir açıklama geldi.

Eskişehir Sağlık-Sen, sağlık çalışanlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere Zagutoğlu İnşaat ile iş birliği yaparak yeni bir konut projesine imza atıldığını duyurdu. "Sağlıkçılar Evleniyor" mottosuyla hayata geçirilecek projede, Ihlamur Kent bölgesinde 180 dairelik bir sitenin inşa edileceği ifade edildi.

ESKİŞEHİR'DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN 180 DAİRELİK KONUT PROJESİ

Eskişehir'de hayata geçirilmesi planlanan proje hakkında düzenlenen basın toplantısında konuşan Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, "Eskişehir’in en büyük sağlık çalışanları sendikası olarak üyelerimiz için uygun ödeme koşullarıyla nitelikli konutlar sağlayacak önemli bir proje başlattık.'' dedi. Sağlık çalışanlarının konut ihtiyacına yönelik talepleri değerlendirdiklerini ifade eden Köksal, projenin Ihlamur Kent bölgesinde 180 dairelik bir konut projesinin hayata geçirileceğini belirterek, "Proje, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunacak. Sağlık çalışanlarımız, düşük bir peşinatla 24 ay sabit ödemelerle ev sahibi olma fırsatı bulacak." ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında inşaatın altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve 24 ay içinde teslim edilmek üzere inşaatın başladığını açıklayan Köksal, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile birlikte sosyal tesislerin yer aldığı projede esnek ödeme seçenekleri geliştirerek, kolaylık sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.