TOKİ İstanbul için 150 konutluk yeni projesini duyurdu

TOKİ'nin hayata geçireceği projelere olan ilgi devam ederken İstanbul için 150 konutluk sürpriz bir proje açıklaması geldi.
TOKİ İstanbul için 150 konutluk yeni projesini duyurdu

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için ev almak neredeyse hayal olurken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni projeleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. TOKİ tarafından hayata geçirilen projeler devam ederken son olarak Mega Kent İstanbul için 150 konutluk proje müjdesi verildi.

Dar gelirli vatandaşları düşük taksitler ve düşük peşinatlarla satış yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ, İstanbul'daki yeni projesi kentsel dönüşüm kapsamında Küçükçekmece'de inşa edeceğini duyurdu.

TOKİ'DEN İSTANBUL'A 150 KONUTLUK YENİ PROJE

TOKİ, Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde inşa edeceği yeni projesinin ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

toki-istanbul-icin-150-konutluk-yeni-projesini-duyurd.jpg

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanında ise ''İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi (Güneş Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi 150 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.'' ifadeleri yer aldı. Detayların ihale günü sonrası yeniden açıklanması bekleniyor.