Renault Clio'nun ÖTV'siz fiyatı düştü!

Sıfır kilometre otomobiller için ÖTV’siz yeni fiyatlar belli oldu. Renault Clio için açıklanan firma kampanyası ile aracın ÖTV’siz fiyatı düştü.
Renault Clio'nun ÖTV'siz fiyatı düştü!

Sıfır kilometre otomobiller için otomobil firmaları fiyat politikalarında bazı değişikliklere gittiler. Araç satışlarında hedeflenen rakamların uzağında kalan firmalar bir süredir otomobil fiyatlarına zam uygulayamıyordular. Maliyet baskısı artınca bu zamlar kaçınılmaz oldu ve otomobil fiyatlarına Ağustos ayında farklı oranlarda zamlar geldi. Ancak firmalar düşük satış rakamlarından dolayı müşterilere çok özel kampanya indirimleri sunuyorlar. Bu piyasa ortamında da sıfır kilometre araçlar için fiyatlar çok değişken bir hal aldı.

RENAULT CLİO FİYATLARI ZAMLANDI!

Renault firması araçların zamlı fiyat listelerini açıkladı. Buna göre Renault Clio modelinde fiyatlarda bir miktar artış gerçekleşti. Temmuz ayında 1.153.000 TL olan Renault Clio’nun en ucuz fiyatı Ağustos ayında 1.184.000 TL’ye yükseldi. Renault Clio’nun en pahalı modelinde ise fiyat değişimi 1.547.000 TL’den 1.589.000 TL’ye yükseliş ile gerçekleşti. Bu artan fiyatlar ile Renault Clio için göze alınması gereken bütçelerde bir miktar artış meydana geldi.

KAMPANYA AÇIKLANDI!

Renault Clio için firma bir kampanya duyurusu yaptı. Bu kampanyaya göre şu anda liste fiyatı 1.184.000 TL olan Renault Clio 1.012.000 TL’ye satılmaya başlandı. Sınırlı sayıda araç bu fiyat ile satışa çıkarken kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceği bildirildi. Stoklar tükenince kampanya sona erecek. Bunun için bu otomobili bu fiyattan satın almak isteyenlerin acele hareket etmeleri faydalarına olacak.

ÖTV HARİÇ FİYAT!

Renault Clio için ÖTV’siz fiyat da belli oldu. Kampanyalı satılan Renault Clio’yu satın almak isteyenlerin eğer ÖTV muafiyeti hakkı bulunuyor ise aracın satış fiyatı 559.000 TL’ye düşüyor. Bu özel fiyat ile satışlar başlarken durumu uygun olan müşterilerin bu fırsatı kaçırmamaları gerekiyor. Renault Clio’yu ÖTV muafiyeti ile bile olsa bu fiyata bir daha bulmak mümkün olmayacak.

Öte yandan ÖTV muafiyeti hakkında bilgiler de araştırma konusu yapılıyor. ÖTV muafiyetini devlet çok sınırlı sayıda vatandaşa sağlıyor. Yüzde 90 ve üzerinde engele sahip olan kişiler bu imkandan yararlanma hakkına sahip olabiliyorlar.