Emlakçılar için hayat kurtaran 5 uygulama! Her emlakçı bu uygulamalara sahip olmalı

Teknoloji hayatımızı kolaylaştırmaya devam ederken cep telefonlarına indirilen uygulamalar hayat kurtarıyor. İşte her emlakçının cep telefonunda olması gereken, olmazsa olmaz uygulamalar...
Emlakçılar için hayat kurtaran 5 uygulama! Her emlakçı bu uygulamalara sahip olmalı

Emlakçılar için hayat kurtaran 5 uygulama! Her emlakçı bu uygulamalara sahip olmalı - Cep telefonları ve tabletler için geliştirilen uygulamalar her geçen gün artmaya devam ederken bazı uygulamalar gerçekten günlük hayatın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarıyor. Özellikle de belirli amaçlar ve meslek gruplarına yönelik olarak tasarlanan uygulamalar dikkat çekerken her emlakçının cep telefonunda olması gereken 5 uygulama açıklandı!

TKGM PARSEL SORGULAMA UYGULAMASI

Uygulama sayesinde Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm parselleri çeşitlerine göre sorgulayabilir, konumlarını görüntüleyebilirsiniz. Özellikle de arazi ve arsa konusunda hizmet veren emlakçılar için bir numarada yer alan hayat kurtaran bir uygulama olarak öne çıkıyor.

CAMSCANNER UYGULAMASI

Evrakların resimlerini çekerek PDF formatına çeviren ücretsiz bir uygulama olan Camscanner aynı zamanda çözünürlük üzerinde oynayarak okunması zor olan evrakları daha okunur bir hale getirebiliyor.

EVERNOTE UYGULAMASI

Bir emlakçının olmazsa olması ve en değerli hazinesi olarak gösterilen evernote yanınızda kalem kağıt taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Ses, metin ve çizim olarak not kaydetme imkanı sunan uygulama aynı zamanda telefonunuza kaydettiğiniz notları bilgisayar ve tablete göndermeye imkan sunuyor.

GOOGLE MAPS UYGULAMASI

Aradığınız her yeri elinizle koymuş gibi bulmanızı sağlayacak olan Google Maps her emlakçının zaten cep telefonuna ilk indirdiği uygulamalar arasında bulunuyor. Uygulama sayesinde adres aramak artık bir sorun olmaktan çıkıyor.

WHATSAPP UYGULAMASI!

Sadece emlakçıların değil cep telefonu olan herkesin telefonunda olması gereken uygulama olarak ilk sırada gösterilen WhatsApp işlerinizde en büyük yardımcınız olacaktır.

Genel Yayın Yönetmeni