39 İlde 120 Ay Vadeli Satılacak TOKİ Konutlarına Başvurular Sona Erecek

2021 yılının en önemli konut fırsatlarından birisi olan TOKİ konut satışlarına başvurular sona erecek.
39 İlde 120 Ay Vadeli Satılacak TOKİ Konutlarına Başvurular Sona Erecek

2021 yılının en önemli konut fırsatlarından birisi olan TOKİ konut satışlarına başvurular sona erecek. Kurum önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği ihaleler ile hem konut hem işyeri satışı yapacak. İlan edilen duyuruda 39 ilde ev, 19 şehirde konut satışı olacak.

TOKİ'nin 16 Şubat tarihinde satışını yapacağı konutlara başvurular 15 Şubat tarihinde sona erecek. 17 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek ihale için son başvuru tarihi ise 16 Şubat. Kurumun konut ve işyeri satışı yapacağı şehirler ve sunulan ödeme kolaylıklarını hatırlatıyoruz.

39 ŞEHİRDE KONUT - 19 ŞEHİRDE İŞYERİ SATIŞI YAPILACAK

TOKİ başkanlığı'nın yayımladığı satış listesine göre konut satışları çok sayıda büyükşehirde olacak. İstanbul, Ankara, Trabzon ve Bursa gibi şehirlerin yer aldığı listede ayrıca konut ihtiyacı olan Gaziantep, Antalya gibi illerde bulunuyor. Bu kapsamda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2021 yılı başında satışını yapacağı konutların bulunduğu iller.

Konut Satışı Yapılacak 39 İl

Aksaray, Adana, Ankara, Ardahan, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Eskişehir, Edirne, Gaziantep, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Hatay, Kayseri, Karabük, Karsa, Konya, Malatya, Muş, Nevşehir, Sinop, Sivas, Şanlıurfa ve Tokat

Yukarıda yer alan listenin dışında yayımlanan ikinci duyuru listesinde ise işyeri satışı yapılacak şehirler açıklandı. Farklı özelliklerde işyeri satışı yapacağını duyuran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı şu listeyi yayımladı. Adana, Isparta, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Siirt, Van, Ankara, Ardahan, Gaziantep, Karabük, Kayseri, Malatya, Balıkesir, Rize, Uşak, Niğde, Aksaray ve Sakarya.

SATIŞ FİYATLARINA NASIL ULAŞILACAK?

Söz konusu konut ve işyeri satışları için başvuruda bulunacak olan vatandaşlar satış fiyatlarına TOKİ'nin resmi sitesinden ulaşacaklar. Her bir konut ve işyeri için ayrı ayrı fiyatın belirlendiği satışlara başvurular ise hafta başında sona erecek. Konut satışlarına dair detayları TOKİ'nin web sitesinden, Emlak Yönetimin web sitesinden ve TOKİ müşteri hizmetleri telefon numarasından 444 86 54 öğrenebilirsiniz.

Emlak365.com