Adana Buruk TOKİ Kura Sonuçları İsim Listesi 2021! TOKİ Adana Sarıçam Çekiliş Sonuçları Belirlendi

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında satışa sunulan TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 3. etap projesi kapsamında 2+1 nitelikli 641 adet ve 3+1 nitelikli 312 adet olmak üzere toplamda 953 adet konut için konut belirleme kurası çekildi. Adana Sarıçam TOKİ kura çekilişi konut belirleme kurası sonuçları isim listesi noter huzurunda belirlendi. TOKİ Adana Sarıçam kura sonuçları detayları haberimizde!
Adana Buruk TOKİ Kura Sonuçları İsim Listesi 2021! TOKİ Adana Sarıçam Çekiliş Sonuçları Belirlendi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından 2020 yılında başvuruları kabul edilen 100 bin sosyal konut projesi için hak sahipleri yapılan kura çekimleri ile belirlenmişti. İnşaatlarına başlanan projelerde çalışmalar tüm hızı ile devam ederken süreçte iknici aşamalara geçildi ve konut belirleme kura çekimleri yapılmaya başlanmıştı.

Süreçte 11 Haziran 2021 Cuma günü yani bugün Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 3. etap konut projesi kapsamında konut belirleme kura çekimi yapıldı. Koronavirüs salgını nedeni ile alınan tedbirler kapsamında seyircisiz olarak gerçekleştirilen kura çekimi Ankara 15. Noterliği denetiminde gerçekleştirildi.

TOKİ ADANA SARIÇAM BURUK MAHALLESİ 3. ETAP KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2021 BELİRLENDİ!

Yapılan kura çekimi ile dev projede bir adım daha atılmış oldu. TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 3. Etap Konut Projesi kapsamında inşa edilen 2+1 nitelikli 641 adet ve 3+1 nitelikli 312 adet olmak üzere toplamda 953 adet konut için yapılan çekiliş ile konutlar belirlenmiş oldu.

100 bin sosyal konut projesi kapsamında 2020 yılında başvuruda bulunan ve o tarihte yapılan kura çekimi ile hak sahibi olarak belirlenen kişiler arasında yapılan kura çekimi ile hak sahiplerinin proje tamamlandığında oturacakları kat ve daireler belirlenmiş oldu.

Yapılan kura çekimi ile kat ve konutları belirlenen kişiler 21 Haziran 2021 – 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında; Halk Bankası Sarıçam Şubesi, Yüreğir Şubesi, Gazipaşa Şubesi ve Adana Şubesi olmak üzere kendilerine en yakın şube üzerinden TOKİ Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklardır. Bu imza töreni esnasında konutlar için belirlenen yüzde 10 peşinat ödenecek olup kalan tutarın tamamı aylık yüzde 0,49 vade farkı oranı ve 240 ay vadeyle sabit taksit ile ödenecek.

Belirlenen liste bugün akşam saatlerinde noter tarafından onaylanmasının ardından TOKİ GOV TR adresi olan kurumun resmi internet sitesi üzerinden de sorgulanabilecek. Aşağıda yer alan haberimizden sorgulama detaylarını öğrenebilirsiniz.