Ardahan'daki TOKİ inşaatında hırsızlık

TOKİ tarafından hayata geçirilen projelerin inşaları yurt genelinde devam ediyor. Bu çerçevede Ardahan ilinde de devam eden bir inşaattan hırsızlık haberi geldi.
Ardahan'daki TOKİ inşaatında hırsızlık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yurt genelinde konut projelerine devam ediyor. TOKİ tarafından hayata geçirilen projelere olan ilgi devam ederken bu kez bir hırsızlık haberi gündem oldu.

TOKİ inşaatından yapılan bir hırsızlık olayı basına yansırken olayın Ardahan'da meydana geldiği öğrenildi.

TOKİ İNŞAATINDAN HIRSIZLIK

Ardahan'da yapımı devam eden TOKİ'ye ait inşaattan malzeme çaldıkları iddia edilen 4 kişi hakkında karar çıktı. TOKİ inşaatından malzeme çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'sinin tutuklandığı öğrenildi.

ekran-goruntusu-2024-06-20-131713.png

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Yeni Mahalle'de TOKİ'ye ait inşaat alanında yaklaşık 500 bin lira değerinde inşaat malzemesi çalınması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. İnceleme ve yapılan araştırmalar sonucu kimliği tespit edilen şüpheliler A. K, S. K, S. S. Ç. ve M. . operasyonla yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S. K. ve A. K, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken S. S. Ç. ve M. Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, 8 kutu dış cephe boyası, 264 adet laminant parke, 15 adet 125×30 pencere altı mermer ve bir ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.