Başvuruları Devam Eden Alt Gelir Grubu TOKİ Konutları Şubat Mart 2021

Yeni binalardan daha uygun fiyata ev almak isteyenler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın güncel satışları oldukça büyük avantajlar sağlıyor.
Başvuruları Devam Eden Alt Gelir Grubu TOKİ Konutları Şubat Mart 2021

Yeni binalardan daha uygun fiyata ev almak isteyenler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın güncel satışları oldukça büyük avantajlar sağlıyor. TOKİ Başkanlığı'nın hem indirimli fiyat hemde çok özel ödeme koşulları ise satışa çıkardığı konutlarda vatandaşlar ev ekonomilerini bozmadan ev sahibi olabiliyorlar.

Şubat ayı içerisinde başvuruları başlayan ve önümüzdeki dönemde konutların satış durumuna göre başvuruları devam edecek ilanları derledik. Ankara başta olmak üzere çok sayıda şehirde yapılacak konut satışlarına dair tüm ayrıntılar haberimizde.

TOKİ BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIK KURASIZ KONUT SATIŞI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın açık konut satışları devam ediyor. Türkiye geneli farklı şehirlerde yer alan konut projelerinden ev satışı yapacağını ilan eden kurum konut satışlarının hem alt gelir grubundan hemde orta gelir grubundan olacağını duyurdu. Alt gelir grubundan 1+1 ve 2+1 konut satışı yapacağını ilan eden TOKİ, orta gelir grubundan ise 2+1 ve 3+1 konut satışları yapacak.

Orta gelir grubunda bulunan konut satışlarından almak isteyenler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı özel başvuru şartları uygulamayacak. Genel olarak TOKİ'den ev alınırken talep edilen genel koşullar kapsamında yapılacak orta gelir grubu konut satışlarında ikamet şartı da yer almıyor.

Ancak TOKİ Başkanlığı'nın alt gelir grubu konut satışlarında özel başvuru şartları bulunuyor. Bu özel başvuru şartlarını sağlayan vatandaşlar özel ödeme seçenekleri ile satışa çıkarılan evleri alabiliyorlar. Açık konut satışlarında kura çekilişi olmadan başvuru önceliğine göre vatandaşlar ev sahibi olabiliyorlar.

GÜNCEL KURASIZ KONUT SATIŞ LİSTESİ

Şubat ayı itibariyle başvuru süreci devam eden alt gelir grubu konut satışlarında 3 şehir bulunuyor. Bu şehirlerde ikamet eden vatandaşların başvuru yapabileceği satışlara dair ilan edilen kontenjan listesi şöyle;

Amasya Hamamözü TOKİ Konut Projesinden 26 adet konut satışı yapılacak.

Çorum Dodurga TOKİ Konut Projesinden 7 adet konut satışı yapılacak.

Denizli Çardak TOKİ Konut Projesinden 12 adet konut satışı yapılacak.

Denizli Bekilli TOKİ Konut Projesinden 27 adet konut satışı yapılacak.

Kırıkkale Yuva TOKİ Konut Projesinden 457 adet konut satışı yapılacak.

Yukarıda yer alan projelerde ki konut satışları, yüzde 10 peşinat ve geri kalan tutarın 240 ay vade ile ödenmesi şeklinde olabilecek. Bu ödeme planı her konut için farklı özelliklerde olacak. Vatandaşlar ilan edilen satışlarla aylık 419 TL taksitle 2+1 ev sahibi olabilecekler.