Başvurusu bugün başladı! TOKİ'den 9.434 TL taksitle hemen teslim 2+1 konut

TOKİ yeni konut satış ilanları için duyurular yayımlamaya devam ediyor. 9 bin 434 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı için başvuru başladı.
Başvurusu bugün başladı! TOKİ'den 9.434 TL taksitle hemen teslim 2+1 konut

Başvurusu bugün başladı! TOKİ'den 9.434 TL taksitle hemen teslim 2+1 konut - Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen kişiler için TOKİ bir kere daha devreye girerken illere göre satışa çıkan konut projeleri duyurulmaya devam ediyor. Bu ilanlardan biri daha yayımlandı ve TOKİ aylık 9 bin 434 TL taksitle yeni konut satışını duyurdu.

TOKİ ÇORUM ALT VE ORTA GELİR GRUBU KONUT PROJESİ!

TOKİ yapmış olduğu duyurusunda "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ÇORUM İLİ, MERKEZ İLÇESİ, CELİLKIRI MAH. 754 ADET KONUT kapsamında üretilecek 31 adet konut satışa sunulacaktır" diyerek toplam 31 konutun kura yöntemiyle satışa sunulacağını duyurdu. Yapılacak olan satışta : 2+1 konut 11 adet, 3+1 konut 20 adet olmak üzere başvuru yapan kişilere ev sahibi olma imkanı sunulacak.

toki-projesi.jpg

Konut projesi için başvurular bugün başlarken son başvuru tarihi ise 29 Ağustos 2024 olarak uygulanacak. e-Devlet üzerinde yapılacak olan başvurularda son başvuru tarihi 28 Ağustos olarak uygulanacak. Başvurular Ziraat Bankası Çorum şubeleri üzerinden kabul edilecek. Başvuru sahipleri arasından konutu almaya hak kazanan kişiyi belirlemek adına kura çekimi ise 9 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşecek.

Konutlar hemen teslimli olarak satılacak olup ilk taksit ödemesi ise sözleşmenin imzalanmasının ardından takip eden ilk sonraki ay başlayacak. Konut almaya hak kazanan kişiler evlerini hemen teslim alarak oturmaya başlayabilecekler.

Genel Yayın Yönetmeni