Diyarbakır TOKİ arsa ada ve parsel durum bilgileri sorgulama

TOKİ tarafından hayata geçirilen "İlk Evim Arsa" projesi ile ilgili detaylar her geçen gün yenileniyor. Başvuru sahipleri son olarak Diyarbakır TOKİ arsa ada ve parsel durum bilgilerini sorgulamaya başladı.
Diyarbakır TOKİ arsa ada ve parsel durum bilgileri sorgulama

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Söz konusu projelere olan ilgi devam ederken geçtiğimiz yıllarda TOKİ'den 'İlk Evim İlk Arsam' projesi duyurulmuştu. TOKİ "İlk Evim Arsa" projesinde ada ve parsel bilgilerine yönelik araştırmalar hızla devam ediyor.

Diyarbakır'da TOKİ arsaları için gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda asil ve yedek hak sahipleri belirlendi. Diyarbakır ilk evim arsa projesinde ada parsel durum bilgisi merak edilirken ''Diyarbakır TOKİ ilk evim arsa yerleri nerede, hangi bölgede? İşte TOKİ ilk evim arsa tahsis ve durum bilgisi sorgulama ekranına nasıl ulaşılır?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

DİYARBAKIR TOKİ "İLK EVİM ARSA" PROJESİ ADA VE PARSEL BİLGİLERİ SORGULAMA

Diyarbakır İlk Evim Arsa Projesi kapsamında Diyarbakır'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara TOKİ tarafından yürütülen proje ile kura sonucuna göre hak sahipleri belirlendi.

diyarbakir-toki-arsa-ada-ve-parsel-durum-bilgileri-sorgulama-001.jpeg

Diyarbakır ilk evim arsa sahiplerinin şimdilerde gözü kuşağı ilk evim arsa yeri belirleme sonuçlarına çevrildi. TOKİ Diyarbakır Merkez müstakil arsa kura sonuçlarının açıklanmasının ardından kuralarda hak sahibi olarak belirlenenler arsa plan onay ve parselasyon işlemlerini merak ediyor.

diyarbakir-toki-arsa-ada-ve-parsel-durum-bilgileri-sorgulama.jpg

Sosyal medya üzerinden Diyarbakır TOKİ hak sahibi bir vatandaş, “Diyarbakır TOKİ arsa yerleri belli oldu.” bilgisini paylaşırken Plan Onay ve Parselasyon işlemleri de devam ediyor. Başvuru sahipleri de TOKİ ilk evim arsa tahsis ve durum bilgilerini e-Devlet üzerinden sorgulayabiliyor.