e-Devlet'ten kontrol edin TOKİ konutları size de çıkmış olabilir! Yetkili isim açıkladı 2 yıla teslim edilecek

TOKİ başvurusu yapanları heyecanlandıracak haber geldi. Konu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
e-Devlet'ten kontrol edin TOKİ konutları size de çıkmış olabilir! Yetkili isim açıkladı 2 yıla teslim edilecek

TOKİ konut satışları için başvuru yapanlar, e-Devlet sistemi üzerinden işlem yapabilecek. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, konu hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, birçok insanın heyecanla beklediği haberi verdi. Çok sayıda proje yürüten TOKİ'ye başvuru veya inşaat durumunu sorgulamak isteyenlerin e-Devlet üzerinden bilgi alabileceği duyuruldu. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, TOKİ konutlarına ilişkin beklenen açıklamayı yaptı. TOKİ projelerine başvuran, kura sonucu açıklanan ya da kurada çıkan konutların inşaat durumunu öğrenmek isteyenlerin güncel bilgiye nasıl erişecekleri hakkında bilgi verildi. TOKİ'ye başvuru veya inşaat durumunu sorgulamak isteyenlerin e-Devlet üzerinden bilgi alabileceği bildirildi.

TOKİ KONUTLARININ TESLİM TARİHİ NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen konut kampanyalarına başvuran vatandaşlarımız; kura sonuçlarını ve proje durumlarını e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulayabilirler" ifadelerine yer verdi.

haber-ankara-1280720-2024-06-24t151807-458.jpg

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 250 bin konut için talep toplama süreçlerini yerine getirdiklerini söyledi. TOKİ konutlarının teslim tarihini açıklayan Bulut; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın koordinasyonunda biz çok kısa bir sürede 250 bin konutun talep toplama süreçlerini yerine getirdik" dedi.

Ömer Bulut, 2 yılda konutları bitirerek vatandaşlara teslim edeceklerini sözlerine ekledi. Vatandaşlar ise heyecanla süreci takip ediyor.