İstanbul TOKİ müstakil ve müşterek arsa yerleri hakkında TOKİ'den açıklama

İstanbul’da TOKİ müstakil arsa ve müşterek arsa kurası sonucu belli oldu. TOKİ ‘İlk Evim Arsa’ kampanyasında hak sahibi olanlar, İstanbul’da TOKİ arsa yerlerini merak ederken beklenen açıklama geldi.
İstanbul TOKİ müstakil ve müşterek arsa yerleri hakkında TOKİ'den açıklama

Konut fiyatlarının artması ile beraber devlet eliyle hayata geçen projeler ve açıklanan kampanyalar da yakından takip edilmeye başlandı. Konut projeleri ile ilgili açıklamalar yakından takip edilirken son olarak İstanbul'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak çalışan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'da hayata geçireceği konut projesi ile milyonları heyecanlandırmıştı.

TOKİ İstanbul’da ‘İlk Evim Arsa’ kampanyasında müstakil arsa ve müşterek arsa kurası sonucu belli oldu. Hak sahibi olanlar, TOKİ arsa yerlerini merak etmeyi sürdürüyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul müstakil arsa ve müşterek arsa yerleri hakkında resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bu çerçevede hak sahipleri ''İstanbul TOKİ müstakil arsa ve müşterek arsalar nerede, hangi ilçelerde olacak?'' sorusuna da yanıt aramaya başladı.

TOKİ İSTANBUL MÜŞTEREK VE MÜSTAKİL ARSA YERLERİ İÇİN İKİ İLÇENİN ADINI DUYURDU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ tarafından yayımlanan sosyal konut projesi takvimi kapsamında "İlk Evim" İstanbul kura çekimleri 16 Mart - 19 Nisan tarihleri arasında sona erdi. TOKİ İstanbul müstakil arsa kurasında hak sahibi olarak belirlenen vatandaşlar ''TOKİ müstakil arsa yerleri İstanbul’un hangi ilçelerinde olacak?'' sorusuna yanıt arıyordu.

istanbul-toki-mustakil-ve-musterek-arsa-yerleri-hakkinda-tokiden-aciklam.jpeg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, “İlk Evim Arsa” projesinde bazı projelerde imar çalışmasını tamamladı. ‘İstanbul müstakil arsaların konumu nerede?’ sorusuna TOKİ’den yanıt geldi.

ekran-goruntusu-2024-06-20-090704.png

TOKİ tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada “İstanbul ilindeki müstakil ve müşterek arsa üretim bölgelerinin Silivri ve Büyükçekmece ilçelerinde olması planlanmaktadır. Halihazırda bu alanların, mülkiyet ve imar planlama işlerine yönelik çalışmalar devam etmektedir. Takipte kalarak bilgi edinebilirsiniz.” denildi.