Konya Yunak TOKİ Evleri ve Kayseri İncesu Projesinde Hak Sahipleri Kura Çekilişi İle Belirlendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Konya Yunak Evleri projesi ve Kayseri İncesu için hak sahipleri yapılan kura çekilişi ile belirlendi.
Konya Yunak TOKİ Evleri ve Kayseri İncesu Projesinde Hak Sahipleri Kura Çekilişi İle Belirlendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ Konya Yunak Evleri projesi ve Kayseri İncesu için hak sahipleri yapılan kura çekilişi ile belirlendi. 50 bin sosyal konut projesi kapsamında üretilen evler için hak sahipleri noter huzurunda yapılan canlı yayın ile ilan edildi. Kura çekilişi sonuçları haberimizde...

50 bin sosyal konut kura çekilişleri tüm hızı ile sürüyor. Dün TOKİ tarafından yapılan kura çekilişi ile Karaman Sudurağı konut projesi için hak sahipleri belirlenirken bugün yapılan kura çekilişi ile ise Konya Yunak konut projesi ve Kayseri İncesu konut projesinde hak sahipleri belirlendi.

KONYA YUNAK TOKİ EVLERİ KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonda TOKİ tarafından yapılan Konya Yunak konut projesi kura çekilişi yapıldı. Korana virüs salgını nedeni ile seyircisiz olarak yapılan kura çekimi kurumun resmi sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yapıldı. Çekiliş kapsamında 2+1 30 adet konut ve 3+1 konut için 64 adet konut için çekiliş yapılırken başvuru yapan 62 kişi burada direkt olarak hak sahibi olarak belirlendi.

2+1 HAK SAHİPLERİ

3+1 KURA SONUÇLARI

TOKİ KAYSERİ İNCESU 50 BİN SOSYAL KONUT PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

LİSTE GÜNCELLENECEKTİR...

Emlak365.com