Satışı Devam Eden Kuralı/Kurasız TOKİ Projeleri! Fiyatlar ve Satılık Evler Nisan 2021

Nisan ayında satışı devam eden TOKİ konutları bulunuyor. Kuralı kurasız ayrı ayrı satılacak olan konutlar için sıralı listeyi derledik. TOKİ'den ev alacakların yakından takip etmesi gereken yeni satış listesi.
Satışı Devam Eden Kuralı/Kurasız TOKİ Projeleri! Fiyatlar ve Satılık Evler Nisan 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yayımladığı duyurular ile konut satışlarına devam ediyor. Nisan 2021 döneminde hem kuralı hem kurasız konut satışları yapan TOKİ'nin listesinde yer alan tüm duyuruları ayrı ayrı derledik. İşte Güncel satış ilanları.

TOKİ KONUT SATIŞLARI NİSAN 2021

Nisan ayında konut satışı yapacak olan TOKİ'nin listesinde kurasız konut satışlarına dair 5 duyuru bulunuyor. Kurum 4 şehirde alt gelir grubu ile orta gelir grubu kapsamında daire satacağını ilan etti. Bunun yanında 1 şehirde de işyeri, dükkan satışı yapılacak. Kurasız konut satışlarında ilk başvuruyu yapan konutu almaya hak kazanacak.

Kuralı konut satışlarında ise alt gelir grubu ve sosyal konut projelerinde yer alan bazı dairelerin satışları için ilanlar bulunuyor. Önce başvuru yapılması gereken bu satışlarda kura sonucunda ev sahibi olmaya hak kazananlar daha sonra konutları alabilecekler.

KURASIZ KONUT SATIŞLARI NİSAN 2021

Nisan ayında 1+1 ve 2+1 ile 3+1 konut satışları devam eden 4 ayrı konut projesi bulunuyor. Bu projeler Balıkesir, Kırıkkale ve Osmaniye için alt gelir grubu projesinden olacak. Bolu için yapılan satışlar ise hem alt gelir grubu hem orta gelir grubunda bulunan konutlardan olacak. Bunun dışında Van'da da işyeri satışı yapılacak.

Satışı Devam Eden Kuralı/Kurasız TOKİ Projeleri! Fiyatlar ve Satılık Evler Nisan 2021

KURALI KONUT SATIŞLARI NİSAN 2021

TOKİ Başkanlığı'nın kuralı konut satışlarına başvurular devam ediyor. Emekliler için özel olarak duyurulan konut satışlarının yanında kurumun ayrıca normal her vatandaş için de satışa çıkardığı konutlar bulunuyor. Bu satışlarda 2+1 ve 3+1 daireler satılacak.

Satışı Devam Eden Kuralı/Kurasız TOKİ Projeleri! Fiyatlar ve Satılık Evler Nisan 2021

Kuralı konut satış listesinde yer alan duyurular kapsamında Trabzon, Sivas, Niğde, Mersin, Giresun, Çorum, Bingöl için ilan mevcut. Bu duyuruların yanında ayrıca Adana'da da normal, engelli, şehit yakını ve gazi vatandaşlar için de konut satışları yapılacak.

KURALI KURASIZ PROJELER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ

Yukarıda yer alan projelerden ev almak isteyenler için süreç başvuru yapılacak projeye göre şekillenecek. Kurasız konut satışları Halk Bankası yada Ziraat Bankası şubelerinden yapılacak. Kuralı konut satışlarına ise ilk başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak.