Taksitler 2.062 TL'den başlıyor! Şanlıurfa Akçakale TOKİ evleri başvuru tarihi açıklandı

TOKİ Şanlıurfa Akçakale Atatürk Mahallesi konut projesi için beklenen başvuru tarihi açıklandı. TOKİ başvuru takvimi 2022 ile konut fiyatları ve peşinat tutarı ne kadar, kaç TL?
Taksitler 2.062 TL'den başlıyor! Şanlıurfa Akçakale TOKİ evleri başvuru tarihi açıklandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından 2022 satış duyuruları ve ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bu ilanlardan biri de Şanlıurfa için yayımlandı. TOKİ'nin yayımladığı ilanlar kapsamında ŞANLIURFA İLİ, AKÇAKALE İLÇESİ ATATÜRK MAHALLESİ 314 ADET KONUT kapsamında üretilecek 125 adet konutun kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacağı ilan edildi. 

Satışa sunulan konutlar için başvurular 25 Temmuz 2022 tarihinde başlarken 29 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek. Alt gelir grubu dar gelirli vatandaşlar için üretilen konutlar için kuralı satış yöntemi ile başvuru alınacak ve 125 kişiden fazla başvurulması durumunda hak sahipleri noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi ile belirlenecek. 

ŞANLIURFA TOKİ EVLERİ İÇİN BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN, KONUT SATIŞ FİYATI KAÇ TL?

TOKİ'nin Şanlıurfa 2022 konut projeleri arasında yer alan projeden ev sahibi olmak isteyen kişilere sunulan büyük fırsat için başvuru tarihi, satış takvimi ve konut fiyatları ilan edildi. TOKİ Şanlıurfa Akçakale Atatürk Mahallesi konut projesi için başvurular önümüzdeki hafta yani 25 Temmuz 2022 tarihi itibari ile alınırken 29 Temmuz 2022 tarihinde sona erecek. Satışa sunulan 125 konuttan daha fazla başvuru olması durumunda hak sahipleri 8 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak olan kura çekimi ile belirlenecek. 

Taksitler 2.062 TL'den başlıyor! Şanlıurfa Akçakale TOKİ evleri başvuru tarihi açıklandı

TOKİ ŞANLIURFA KONUT FİYATLARI NE KADAR, 2+1 DAİRE FİYATI KAÇ TL?

Satışa sunulan konutlar için belirlenen fiyatlar piyasa fiyatının son derece altında kalmasının yanı sıra 180 ay vadeli ev sahibi olma imkanı sunulması da projeye olan ilgiyi arttırdı. TOKİ 2+1 daire fiyatları için projede başlangıç fiyatını 412 bin 497 TL olarak duyurdu. Projede en düşük TOKİ peşinatı 41 bin 249 TL ve en düşük aylık taksit tutarı ise 2 bin 62 lira olarak belirlendi. 

Taksitler 2.062 TL'den başlıyor! Şanlıurfa Akçakale TOKİ evleri başvuru tarihi açıklandı

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER, KİMLER TOKİ'DEN EV SAHİBİ OLUR?

Satışa sunulan konutlardan almak isteyen kişilerin en az 1 senedir Şanlıurfa'da ikamet etmeleri, reşit olmaları ve kendi, eşi ya da bakmakla yükümlü olduğu çocukları adına tapusu olmaması yani ilk kez ev alacakları şartı aranacak. Konut satın almak isteyen kişiler başvurularını e devlet ya da TOKİ üzerinden yapabilecekler.