TOKİ 3 projede 1984 konutun teslim müjdesini verdi

TOKİ tarafından hayata geçirilen projeler 81 ilde ilgi görmeye devam ederken inşa edilen konutların teslimatları da gündem olmaya devam ediyor. TOKİ'nin 3 projede toplam bin 984 konutun teslimatı için açıklama geldi.
TOKİ 3 projede 1984 konutun teslim müjdesini verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar ve orta gelirli gruplar için konut projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ tarafından hayata geçirilen projelere olan yoğun ilgi devam ediyor.

TOKİ, yeni projeleri için başvuruları almaya devam ederken bir yandan da hayata geçirdiği projelerini hak sahiplerine teslim etmeye devam ediyor. TOKİ'nin 3 ilde inşa ettiği toplam bin 984 konut için teslim müjdesi gelirken detaylar da merak konusu oldu.

TOKİ DEN 3 PROJEDE 1.984 KONUT İÇİN TESLİM MÜJDESİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bin 984 konutun teslimini gerçekleştireceğini duyurdu. Söz konusu projeler kapsamında Osmaniye'de 192 konut, Adana'da 1.589 konut ve Bursa'da 203 konutun hak sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

toki-3-projede-1984-konutun-teslim-mujdesini-ver.webp

TOKİ tarafından Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde depremden etkilenenler için yapım çalışmalarına başlanan 192 kalıcı konut, taşınmaya hazır hale getirilirken TOKİ tarafından Karaömerli Mahallesi'nde geçen sene ağustos ayında yapım çalışmalarına başlanmış olan toplamda 192 kalıcı konutta inşaat ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan 12 blok, şebeke bağlantılarının da tamamlanmasıyla taşınmaya hazır hale geldi. Projelerdeki hak sahipleri konutlarına kavuşurken yapımı devam eden konutların da teslimi için gün sayılmaya devam ediyor.