TOKİ 722 daireli yeni konut projesini duyurdu!

TOKİ yeni projelerini kamuoyunun bilgisine sunmaya devam ediyor. Kamuoyunun bilgisine sunulan bir yeni projede daha 722 hak sahibi belirleneceği açıklandı.
TOKİ 722 daireli yeni konut projesini duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yurt genelinde hayata geçirilecek olan projelerle ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Hayata geçirdiği projelerle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasına kapı aralayan TOKİ, İstanbul'daki iki yeni proje için düğmeye bastı.

Türkiye'nin 81 ilinde yeni projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 722 yeni konut inşa edeceğini duyururken bu projelerin Maltepe ve Küçükçekmece'de hayata geçirileceği ifade edildi.

TOKİ'DEN İSTANBUL'A 2 YENİ PROJE MÜJDESİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul projeleri Maltepe ve Küçükçekmece ilçelerinde inşa edilecek.

toki-722-daireli-yeni-konut-projesini-duyurdu.jpg

TOKİ'nin İstanbul Maltepe Atışokulu projesinde 572 konut yer alırken, Küçükçekmece Safra Mahallesi projesinde ise 150 konut yer alacak. TOKİ Atışokulu projesinde konutların yanı sıra 8 adet dükkana da yer verilirken Küçükçekmece Safra Mahallesi (Güneş Sitesi) kentsel dönüşüm projesinin ihalesi ise 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. TOKİ tarafından hayata geçirilen projelerin başvuruları e-Devlet kapısı üzerinden alınıyor. Söz konusu projelere dair detaylar duyurulmaya devam ediyor.