TOKİ Ağustos Satış Kampanyası Duyuruldu! 120 Ay Taksitle Hem Ev Hem İşyeri

TOKİ Başkanlığı Ağustos ayı içinde hem konut hemde işyeri satışı yapacağını duyurdu. Satışlar düşük peşinat ve uzun vade seçeneği ile olacak.
TOKİ Ağustos Satış Kampanyası Duyuruldu! 120 Ay Taksitle Hem Ev Hem İşyeri

TOKİ Başkanlığı'nın 2021 yılı kuralı konut satışları kapsamında yeni bir duyuru yayımlandı. TOKİ Başkanlığı duyusunda bir şehirde hem 54 konut satışı yapacağını hemde 32 işyeri satışı yapacağını ilan etti. Satışlar başvuru sonrası açık artırma sonucuna göre tamamlanacak.

TOKİ'DEN KONUT SATIŞ DUYURUSU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut ve işyeri satışlarını Şanlıurfa Merkez'de yapacağını bildirdi. Kurumun kentte yer alan Eski Sanayi 1. Etap Projesi'nde bulunan bazı konut ve işyerleri satılacak. Kurumdan konut almak isteyenler için toplam 54 adet daire satılacak. Satış işlemlerinin tamamı açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. Açık artırmaya katılanlar satılık konutlar için tekliflerini sunacaklar.

Ödeme Seçenekleri

TOKİ Başkanlığı Şanlıurfa Merkez'de yer alan projeden ev veya işyeri almak isteyenler için esnek ödeme seçenekleri sunduğunu bildirdi. Kurum tarafından ilan edilen bilgilendirme açıklamasında, konut projesinden ev alacakların ödeyeceği peşinat tutarı alınacak evin değerinin yüzde 25'i kadar olacak. Yüzde 25 peşinat ödeyen müşteriler geri kalan rakamı 120 ay vade ile ödeyebilecekler. Ayrıca konut veya işyeri alanlar için teslimat hemen yapılacak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Satış kapsamında açık artırmaya katılmak isteyenler tüm süreci Halkbank üzerinden yürütecekler. Halkbank üzerinden başvuru işlemleri 28 Temmuz tarihinde başlayacak. Başvuruların ardından vatandaşlar 12 Ağutos tarihinde açık artırmaya katılacaklar. Açık artırma işlemleri Şanlıurfa GAP Tarımsal Eğitim Merkezi ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonunda düzenlenecek. Talep edenler ihaleyi internet üzerinden de takip edebilecekler. Söz konusu konut satışlarına dair tüm ayrıntılar TOKİ'nin ve Emlak Yönetim'in web sitelerinden takip edilebilecek.