TOKİ Ankara Beypazarı Konut Kura Sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ, yurt genelinde konut projelerini açıklamaya devam ediyor. TOKİ, 81 il genelinde konut projelerini duyurmaya ve hak sahiplerini kura yoluyla belirlemeye devam ederken Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki kura sonuçları merak edildi.
TOKİ Ankara Beypazarı Konut Kura Sonuçları sorgulama ekranı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 81 il genelinde dar ve orta gelirli vatandaşlar için konut projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Konut projeleri ile vatandaşların gündeminde yer alan TOKİ, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde hayata geçirdiği projesinde hak sahiplerini kura yoluyla belirleyeceğini ifade etmişti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki konut kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. Bu çerçevede başvuru sahipleri de ''TOKİ Ankara Beypazarı Kura Sonucu 26 Haziran nereden, nasıl öğrenilir?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

ANKARA BEYPAZARI TOKİ SONUÇLARI SORGULAMA

TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında birçok ilde vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Gerçekleşen proje sonucunda 6 Haziran tarihinde Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 113 talihli konut kurası ile belli olacak.

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesi için ödenecek taksit bedeli 9 bin TL olarak açıklanırken 113 konutun kurasının çekimi canlı olarak yapılıp açıklanacak. Kura sonuçları ''https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura'' adresi üzerinden takip edilebilecek.