TOKİ Ankara için duyuruyu yaptı! Gözler açıklanan tarihte

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak çalışan TOKİ yüzlerce yeni konut projesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yayınlanan ilanlar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.
TOKİ Ankara için duyuruyu yaptı! Gözler açıklanan tarihte

Türkiye şartlarında ev sahibi olmak ya da bütçeye göre kiralık ev bulma konusunda yaşanan sıkıntılar gündemden düşmüyor. Ekonomide yaşanan olumsuz gelişmelerden etkilenen vatandaşlar TOKİ'nin yayınladığı konut ilanlarına büyük bir ilgi gösteriyor.

TOKİ YURT GENELİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

TOKİ tarafından yapılan konutlar kura ile sahiplerini buluyor. Ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar kira miktarlarından daha uygun rakamlarda ödeme yapıyor. Bu kapsamda 81 ilde olduğu gibi Ankara'da da yılın çeşitli dönemlerinde TOKİ tarafından yapılacak projelere dair bilgilendirmelerde bulunuluyor.

screenshot-10.png

Bu kapsamda TOKİ tarafından Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 545 konut yapılacağı müjdesi verilmişti. Başkentin değeri son yıllarda giderek artan ilçesi olan Gölbaşında yapılacak konutlar ile ilgili 5 Ağustos'ta bir iş ihalesi düzenlenecek. Yapılacak ihalenin ardından 550 gün içerisinde bitilip evlerin yeni sahiplerine verilmesi hedefleniyor.

BAŞKENTLİLERİN TOKİ'YE İLGİSİ YÜKSEK

Ankara halkı şehirlerinde yapılacak TOKİ evlerine talip olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda TOKİ ayrıntılı bir şekilde sürece dair vatandaşları bilgilendirme açıklamaları yapıyor. Gölbaşı ilçesinde yapılacak 545 konut ile ilgili ilerleyen aylarda yeni paylaşımların yapılması bekleniyor